Party Essentials

party-essentials-bilde

Julebordsesongen er godt i gang, og de aller fleste skal vel på en eller annen form for julefest enten det er en enkel middag eller et storslagent  ball.

Uansett hvor man skal så er det viktig at huden ser sunn og strålende ut.

Her er skjønnhetsproduktene vi anbefaler:

1.Start med å peele ansiktet

Det er helt essensielt å få bort døde hudceller for å få en klar og glødende hud så start forberedelsene med en god peeling.

Omorovicza Copper Peel 

Dette er en skummende to-trinns eksfolieringen som kombinerer en blå kobberpasta og en melkesyreaktivator som polerer og jevner huden og synlig reduserer porene for en klarere, mer jevn hudtone. Perfekt for å skape en glød i huden.

omorovicza-copper-peel-chopped

2.Legg så en maske

For å virkelig plumpe huden og gi den spenst og glød må man legge en maske som er egnet nettopp for dette.

The Organic Pharmacy Collagen Boost Mask

Dette er den ultimate masken, og et lite hemmelig våpen før du skal på fest.  Den gir en øyeblikkelig boost, strammer opp og gir glød til huden. New York Times kaller den “The Spanx for the skin”.

top-collagen

Omorovicza Instant Plumping Mask

Dette er en maske som reduserer dybden og synligheten av fine linjer og rynker. Fuktighet i huden sveller mikrosfærer fylt med hyaluronsyre for øyeblikkelig ”plumping” effekt.

omorovicza_instantplumpingmask_1560x1960-pp981

3.Bruk en ansiktsolje

Ansiktsolje vil ikke gi en blank hud, men bare gi huden den ekstra gløden den trenger. Den kan godt blandes inn i fuktighetkremen din, eller bare brukes alene.

Giorgio Armani Skin Care Crema Nera Extrema Recovery Oil

Giorgio Armani Skin Care Crema Nera Extrema Recovery Oil gjør huden strålende og glødende. Dette er en potent olje med eksklusiv Reviscentalis Ekstrakt som motvirker fine linjer, tørr- og slapp hud.

armani olje

Omorovicza Miracle Oil

Dette er en nydelig  ansiktsolje som tilfører huden fuktighet, reduserer fine linjer og  beskytter huden mot ytre stressfaktorer. Oljen oppleves som en rik krem, men vil absorberes umiddelbart som et serum og gir huden en fantastisk glød.

miracle-facial-oil2-prod

4. Tinted moisturizer

Tintede moisturizere eller farget dagkrem gir mer glød til huden enn en foundation. Hvis du allikevel ønsker å bruke en foundation så kan du også blande disse to produktene sammen.

The Organic Pharmacy Organic Glam Sheer Tint Natural Glow

Forbedrer og jevner hudtonen. Pakket inn med antioksidant planteprodukter og mineralske farger for å beskytte og gi huden en strålende glød. Polysakkarider fra Cyatheacea Tre gir fasthet til huden. Lett lysreflekterende pigmenter fanger lyset og lysner huden og gir en naturlig strålende glød.

top-tint

Giorgio Armani Beauty Maestro Glow Foundation er en tyntflytende foundation som kan blandes inn i alle kremer og gir en fantastisk glød til huden.

ga-glow

5. Bruk en highlighter

Laura Mercier Face Illuminator-Seduction

Dette er en highlighter som fremhever og reflekterer lys til ansikt, øyne og brystområde. Konsistensen er myk og kremet slik at man får et jevnt og delikat resultat som som sitter lenge.

lm_sp16_fi_seduction_ecom

The Organic Pharmacy Organic Glam Liquid Shimmer Highlighter Warm Gold

Nydelig highlighter i gull som du legger på kinnben, i øyekroken eller andre steder du vil fremheve.

top-shimmer

6. Avslutt med en fuktspray

Juice Beauty Hydrating Mist

En harmonisk blanding av sertifiserte økologiske antioksidant-rike hvite og grønne drue juicer, lindrende aloe vera, nåringsrike nyper, druekjerne olje og vitaminer for å gi fuktighet og balanse til hudens naturlige hudfuktighet og ansiktsfarge. Gjør huden strålende fresh.

jb-mist

7. Husk kroppshuden også

Mye av huden på kroppen vil også synes med små og korte kjoler så pass på at huden som skal være synlig også får en fin glød.

La Mer The Body Refiner

En luksuriøs krembase med 1.75 karat rent diamantpudder, som fjerner døde hudceller. Rensende fermentert sjømudder virker detoksiderende, som gir en klar, glødende hud.

lm-fefiner

Pai Skincare Jasmine & May Chang Deep Conditioning Body Oil

Nærende kroppsolje som fukter i dybden og gir en vakker glød. Passer til alle hudtyper.

pai-oil

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen