Alt du trenger til den store 17.mai festen!

Vår største begivenhet nærmer seg med stormskritt og vi har samlet alt du trenger til den store festdagen.

Vi ønsker gjerne å stråle litt ekstra på en dag som 17. mai, enten du sverger til bunad, sommerkjole eller andre elegante antrekk! Sminken på nasjonaldagen skal gjerne være naturlig, holde hele dagen og lett kunne forvandles fra en dagsminke til en kveldslook. Under her vil du få våre tips til hvordan du skal ta deg best ut og hvordan få sminken til å sitte hele dagen.

Sisley Double Tenseur -instant & long-term 

Dette produktet kan du bruke som en primer under makeupen din og gjør at sminken holder seg hele dagen.
Et effektiv fuktgivende og løftende hudpleieprodukt. Gir umiddelbart en utglattende effekt samtidig som at den jobber med huden på sikt.

 

Juice Beauty Stem Cellular CC Cream

Denne fargede dagkremen jevner ut hudtonen og tekstur samt at den gir en flott glød til huden. Beskytter med fysisk solfaktor 30. Den ultimate fuktighetskremen,gjør enhver hudtone perfekt og passer for alle hudtyper.


Sisley Phyto-Touche Illusion d’Été 

Et super lett gele pudder som med et enkelt grep gir en øyeblikkelig sol kysset hud. Ønsker du ekstra glød så går du for denne.

Sisley Eye Concealer

Denne øye concealeren er en farget lett krem som umiddelbart dekker mørke ringer under øynene. Reduserer hevelse og tegn på tretthet, og den vil også jevne ut fine linjer og stramme opp huden rundt øyepartiet.

 

 

Når det kommer til øyesminke burde den være nøytral men fint lagt. Med disse produktene kan du lett legge en nøytral øyesminke men samtidig sprite den litt ekstra opp på kveldstid. Det samme gjelder når det kommer til lepper. Går du i bunad burde du gå for en nøytral leppestift, men har du på deg en sommerkjole kan du kjøre på en litt mer farget leppefarge.

Giorgio Armani Beauty Eye Tint

Giorgio Armani Eye Tint er den første flytende øyenskyggen på markede av sin type. Den innovative formelen forvandles fra flytende til fast og fester seg umiddelbart til øyelokket, gir 16 timer holdbarhet og legger seg ikke i striper. Kan brukes som en øyenskygge eller eyeliner, og kan bygges opp til en intens farge eller legges en gang som et lett slør. Vi anbefaler fargen nr 9 og 27 ( 27 er tilgjengelig på telefonbestilling)  til den store festen.

 

TOM FORD Lip Color

Ifølge Tom Ford finnes det ikke et vakrere tilbehør enn leppestift. Leppestift setter fokus på ansiktet og fullfører looken. Formelen inneholder pleiende og eksotiske ingredienser. Pink dusk er perfekt til bunaden men den finnes i mange andre farger også som er nydelig til en sommerkjole.

 

 

Så hvilken duft skal du gå for på denne dagen? Vi vil varmt anbefale Atelier Cologne sine dufter og da spesielt.

 

Atelier Cologne Orange Sanguine

Denne dag duften er en sitrus fylt duft som tar deg til en sommerdag i Italia hvor frokosten akkurat er servert og nypresset juice står på bordet. Rommet fylles med glede, latter i den perfekte soloppgangen

 

 

Atelier Cologne Camélia Intrépide

Kveldsduften er en sterk og sensuell duft som er blandet med kamelia, sitron og fiol blader. Den evige jakt på kjærligheten.

 

 

Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care 

Vi lover at med denne selv bruningen står du opp med en farge som etter tre dager i sola. Selvbruneren fra Sisley gir rikelig med fukt, en jevn glød og absorberes raskt inn i huden. Vårt beste tips er å smøre et tynt lag i sirkelbevegelser før du går til sengs.

Oribe Imperméable Anti-Humidity Spray 

Det er meldt fint vær på den store dagen men som vi alle vet kan vi aldri være trygg på at det ikke begynner å små regne litt. Den beskytter deg mot fuktighet og holder frisyren din på plass hele dagen. Vi kaller den paraplyen vår.

 

 

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen