Ansiktsmaskene som redder dagen

Uansett hvor flink du er til å passe på huden din kan du alltids være uheldig. Kanskje du våkner opp med gusten hud og mørke ringer under øynene, eller det dukker plutselig opp en kvise akkurat når du ikke har tid til å vente på at den skal forsvinne av seg selv. Her har vi plukket ut våre favorittmasker til nødsituasjoner og SOS-pleie!

Omorovicza Instant Plumping Cream

Omorovicza Instant Plumping Cream reduserer dybden og synligheten av fine linjer og rynker og gir en umiddelbar, plumpet effekt med hyaluronsyre og ceramider. Bruk den sammen med Omorovicza Queen of Hungary Mist, som du sprayer over ansiktet etter påføring av masken, for å aktivere maskens fulle potensial.

 

Omorovicza Queen of Hungary Mist

 

Amazing Space Bio-Cell Face Wrap

En innovativ ansiktsmaske fremstilt av plante-stamceller, med en unik konsistens som føles som en “second skin”. Bioaktive plante-stamceller fra lakrisrot og ellagicsyre fra granateple reduserer hyperpigmentering, fukter og glatter ut huden. Besabolol og vitamin C gir jevn hudtone og reduserer rødhet. Hyaluronsyre hjelper huden med å trekke til seg og binde vann, for en fuktende, plumpende effekt.

 

Sisley Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers

En ekstremt beroligende og intenst nærende og fuktende sovemaske med safranblomster som hjelper tørr hud med å gjenopprette seg. Fløyelsmyk konsistens, lindrende og effektive ingredienser, redder selv den tørreste og mest dehydrerte hud på bare 10 minutter! 

 

La Mer The Treatment Lotion Hydrating Mask

Denne innovative sheetmasken er stappfull av The Treatment Lotion som gir huden intens fukt og oppfrisker selv den mest gustne hudtonen. I løpet av få minutter får du en sunn og glødende hud.

 

Julisis Silver Remineralising Mask

Julisis Silver Remineralising Mask er en svært effektiv mineralboost-maske med sølv som renser og forfrisker utmattet hud. Den unike mineral- og enzymformelen minsker synlige porer og fremmer en sunn, klar hud, samtidig som den bidrar til å nøytralisere frie radikaler og forhindre for tidlig aldring. Fantastisk å bruke på irritert og uren hud.

 

Julisis Rose Pearl Hydra Mask

Julisis Rose Pearl Hydra Mask hjelper kronisk tørre, irriterte hudtyper å gjenopprette hudens ungdommelige fylde, spenst og glød. Denne beroligende masken reduserer rødhet og irritasjon og synligheten til fine linjer. Cocktailen av ekstrakter øker fuktighetsbevaringen og styrker beskyttelsesbarrieren mellom huden og det ytre miljøet.

 

Omorovicza Ultramoor Mud Mask

Omorovicza Ultramoor Mud Mask er en leiremaske som på bare noen få minutter strammer og løfter huden så det virkelig føles og synes. Den har en mild peelende og dypt rensende effekt på porene, og vil også jevne ut og lysne huden.

 

The Organic Pharmacy Honey & Jasmine Mask

The Organic Pharmacy Honey & Jasmine mask er en rik, dyptvirkende fuktgiver og pleiende maske. Den er rik på nattlysolje, nyperose og jasmin, en perfekt cocktail som umiddelbart gir nytt liv til selv den tørreste, gustne og fuktfattige huden.

 

The Organic Pharmacy Enzyme Peel Mask With Vitamin C And Papaya

Denne forfriskende gelemasken forvandler huden på bare 10 minutter.  Ved hjelp av enzymer fjernes døde hudceller, svarte prikker reduseres, pigmentflekker lysnes, fine linjer forminskes og huden fuktes. Ny glød, myk og fornyet hud. Gled deg til resultatet!

 

 

The Organic Pharmacy Collagen Boost Mask

Øyeblikkelig hjelp til huden med aloe vera og tanggelé som virker oppstrammende og jevner ut hudtonen, samtidig som den løfter og gir glød. Skal ikke skylles av.

TIPS: Hvis du skal på fest eller har hatt en sen kveld påfør et lag med denne geleen som ekstra SOS-pleie etter hudpleien din og før make-up.

 

La Prairie Cellular 3-Minute Peel

Cellular 3-Minute Peel er en hudfornyende soft-peel maske som fjerner døde hudceller fra overflaten. Inneholder en cocktail av eksfolierende komplekser for å fremme en fornyet, frisk og strålende hud. Minsker utseendet på porer, huden føles og ser fastere ut, linjer og rynker reduseres. Perfekt på farten!

 

Sisley Hydra-Flash Intensive Formula

En intens fuktboost til dehydrert hud. Forbedrer hudens evne til å holde på fuktighet i de øverste lagene i huden – både umiddelbart og på lang sikt – og bidrar til å gjenopprette hudens vakre glød. Ansiktets konturer blir synlig finere, og hudens elastisitet forbedres.

 

Sisley Eye Contour Mask

Forfrisker, glatter ut og fornyer huden rundt øynene. Visker ut synlige tegn på tretthet på bare 10 minutter, reduserer synligheten til fine linjer og visker ut poser og mørke rander under øynene.

 

Biologique Recherche Masque PIGM400

En ansiktsmaske som gir dramatiske resultater på kort tid! Lysner hudtonen og jevner ut pigmentering og ujevnheter, samt gir en uimotståelig glød. Perfekt før en stor begivenhet, da resultatene er synlige umiddelbart. En må-ha maske!

Ring 22 44 61 42 eller kom innom butikken for å kjøpe.

 

Biologique Recherche Patchs Défatigants

Øyemaske som motarbeider tretthetstegn og aldringstegn med nøye utvalgte ingredienser som lindrer og behandler det sensitive øyeområdet. Reduserer puffy hud og poser under øynene, fine linjer og rynker.

Ring 22 44 61 42 eller kom innom butikken for å kjøpe.

Skriv melding

Abonner Til toppen