De beste triksene for feilfri hud på farten

Sommerferien er rett rundt hjørnet og dersom du skal ut og reise lønner det seg å pakke lurt, også når det gjelder toalettsaker og makeup!

I løpet av en ferie blir huden gjerne utsatt for vær og vind, sol, flyturer med tørr kabinluft og stress. Vi har funnet frem et utvalg reisesett og multiprodukter som redder deg:

1. Fine reisesett

The Organic Pharmacy Discovery/Travel Kit

Dette er den perfekte reisepartneren eller en flott introduksjon til denne fantastiske hudpleieserien.  Når du bruker alle 4 stegene virker produktene sammen for å gi deg synlige resultater og en sunn, vakker hud.

 

Juice Beauty Blemish Clearing Solutions Kit

Den perfekte pakken for de litt yngre eller dem som opplever kviseutbrudd. Inneholder rens, peeling, serum og oljefri fuktighetskrem som klarner opp huden, forebygger nye utbrudd og gir en superfresh følelse – spesielt ved bruk om sommeren. Ren og klar hud!

 

2. Rens av huden på farten

Amazing Space Skin Prep Soft Cleansing Tissues,

Rens, ansiktsvann, og øyemakeup-fjerner i ett, med naturlige skånsomme ingredienser og helt uten alkohol. Et må ha-produkt på farten.

1-thumb

 

Omorovicza Peachy Micellar Cleansers

Peachy Micellar Cleansers er tynne pads mettet med et ultramildt og naturlig micellær-vann, og gjør rens av huden til en lek! Fjerner skitt, smuss, fett og makeup, inkludert vannfaste produkter. Huden etterlates helt ren og forfrisket, uten behov for å skylles. Dufter mildt av fersken og patchouli, og inneholder rosevann som er kjent for å berolige og styrke selv den mest sensitive huden.

 

3. Til hender og føtter

Amazing Space Ever Fresh Hand Sanitizer

Unik desinfiserende håndkrem som kan brukes når som helst, hvor som helst og uten bruk av vann eller håndklær. Den dreper effektivt mikrober på huden og danner samtidig en hudbeskyttende barriere og et utglattende fuktlag. Godt egnet som et alternativ til håndvask da kalkholdig vann og basisk såpe ofte tørker ut huden.

 

BYREDO Handcream 

Deilig Byredo-håndkrem i en veldig hendig, liten størrelse. Holder hendene myke og fuktede hele dagen uten å fette. Forsiktig parfymert med forskjellige Byredo-dufter, og passer perfekt i vesken eller på reise.

i-019969-hand-cream-bal-dafrique-1-940

 

Amazing Space Luxury Lavender Balm Deep Hand & Feet Treat

Hånd- og fotkrem som øyeblikkelig smelter inn i huden. Inneholder pleiende oljer som reparer tørr og sprukken hud. Duften er myk og romantisk med rose, lavendel og geranium.

 

4. I sminkevesken

La Prairie Anti-Aging Eye and Lip Perfection a Porter

Unn dine øyne og lepper et luksuriøst multi-skjønnhetsprodukt med øye-og leppepleie. Den elegante lille boksen er et must i vesken. Minsker synligheten av linjer og tretthetstegn umiddelbart, og gjør at makeupen sitter som støpt.

 

5. Parfyme til late sommerdager

BYREDO Perfume Oil Roll-on

En praktisk liten parfymeolje som du kan ha med deg i vesken. Enkel å påføre, sitter godt også i varmen.

o.21125

 

Amazing Space Sun Set The Scent Of Relaxation

Duftolje som passer til alle som ønsker en duftopplevelse eller en parfyme, særlig på farten! Naturens reneste parfyme med ylang ylang, lavendel og geranium. 

6. Solbeskyttelse

Sisley Sunleya Anti-age SPF

Solbeskyttelse og anti-age-fuktighetskrem i ett! Sisley sine solprodukter kommer i hendige størrelser og gir det ypperste i solbeskyttelse samtidig som de aktivt motvirker hudaldring og behandler solskader og fine linjer.

uk200012578_sisley_1_

 

Skriv melding

Abonner Til toppen