De eksotiske duftene fra de fire verdenshjørner

Inspirasjonen til  parfyme kolleksjonen Ormonde Jayne “The four Corners of the Earth” er tatt fra floraen fra de fire verdens hjørner som Linda Piklington har besøkt på sine reiser.

Tsarina

Tsarina fanger overflod og lidenskap. Den krever pels, lær, brokade, tung silke i feiende kjoler og fantastiske juveler for å gå med denne hovmodige duften.

Duften er en mer barokk inspirert parfyme enn floral orientalsk. Parfymen er en spesiell blanding av lærnoter, rik vanilje, amber og sverdliljeolje.

Dette er en duft med drivkraft, den er henrivende og kongelig, særegen og glamorøs, og gjenskaper en verden av luksus.

Toppnoter: mandarin, bergamot, koriander, solbær.

Hjerte: hedione, fresia, jasmin sambac, iris, semsket skinn.

Base: sandeltre, sedertre, vanilje bønne base, labdanum, musk.

 Nawab of Oudh 

Ormonde Jayne Nawab of Oudh er inspirert av sentral India og Nawab folket som hersket der. Det er en potent blanding av myk amber, rose og oud der ingen av de egentlig stikker seg ut.  Duften gir en sammensatt synergi som gir en pulserende, vakker og rik duft med mange fascinerende dybder.

Toppnotene: Bergamott, appelsin, kardemomme

Mellom noter: Rose, magnolia, orkide, kanel

Base: amber, musk vetiver og oud

 Qi 

Qi betyr “Livets Pust”, og er et gammelt ord som brukes mye blant det kinesiske folk og i hverdagslivet deres. Qi er energi og blod og alt som flyter rundt i kroppen vår.

Den er inspirert av det kinesiske folks kjærlighet til de lette og delikate duftene. Qi er konstruert for å gi oppmerksomhet på den gode måten, som en fantastisk og spektakulær soloppgang eller en myk og skjør bris. Qi er en åpen, fri og naturlig parfyme som skal gi energi.

Toppnoter: grønne sitron blomster, neroli, fresia.

Hjerte: te noter, osmanthus, fiolett, hedione, rose.

Base: kompis, benzoin, musk, mose, myrra.

Montabaco 

Montabacer en duft som skal fange essensen av Latin amerika. Lær, semsket skinn, tre og tobakkblader lag på lag som kreerer en sensuell og temperamentsfull latiner duft. Den har i tillegg  magnolia, jasmine og rose som gir den et  blomstrende og forførende preg.

Toppnoter: appelsin blomst, bergamot, juniper, salvie og kardemomme

Heart: magnolia, hedione, rose, fiol og teblader

Base: tobakkblader, semsket skinn, sandalwood, mose, tonka, ambergris.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen