Deilige sovemasker som gir deg drømmehud

Det beste skjønnhetstrikset for å våkne til en frisk og strålende morgenhud er å bruke en sovemaske. Huden vil føles fast og plumpet når du står opp, og du får en sunn glød som varer hele dagen. Det er lettvint å bruke en sovemaske, og da huden er på sitt mest regenererende om natten mens du sover vil du oppnå maksimal effekt. Liten innsats – optimalt resultat!

Dette er våre favoritter:

Biologique Recherche Crème Masque Vernix

Denne masken gir huden fukt og beroliger en stresset hud. Den jevner ut hudtonen og virker effektivt på eksem og skadet hud. Du våkner opp med en glatt og behagelig følelse på huden.

 

Omorovicza Midnight Radiance Mask

Våkn opp til en strålende og glødende hud med denne nattmasken. Ujevnheter i huden minskes samtidig som hudens olje-og fuktbalanse blir opprettholdt og etterlater den myk og jevn. Geleformelen smelter inn i huden og eksfolierer, samtidig som den setter i gang cellefornyelsen og bekjemper pigmentering. 

 

La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask

En helt fantastisk maske som virker opptrammende og øker hudens elastisitet og fasthet. Den gir næring til huden samtidig som de naturlige peeling-enzymene jevner ut, mykner og forbedrer hudens overflate.

 

La Mer the Lifting and Firming Mask

Dette er masken for deg som ønsker å forbedre din huds fasthet, klarhet, fuktighet, mykhet og glød. Hudens produksjon av kollagen blir stimulert, og den blir løftet og plumpet, samtidig som elastisiteten forbedres. Ingrediensen the Miracle Broth gir alle de pleiende egenskapene som vi kjenner fra før – fukter og mykgjør, reduserer irritasjon og rødhet, gir klar klarhet og forbedrer hudens tekstur slik at den ser og føles glattere ut.

 

Sisley Black Rose Cream Mask

Denne masken transformerer huden fra tørr til smidig og myk allerede etter første gangs bruk. Den har en utglattende og oppstrammende effekt, og revitaliserer sliten høsthud. Med en behagelig roseduft og en himmelsk, kremet konsistens gir den en umiddelbar følelse av velvære og avslapning. Aldringstegn viskes ut. Velegnet til alle hudtyper, også sart hud. Kan brukes i 10-15 minutter eller over natten.

Skriv melding

Abonner Til toppen