Den perfekte røde leppe

 

En rød leppe er en av de mest klassiske og visuelt imponerende ting du kan gjøre for ansiktet ditt. Men de perfekte røde leppene er vanskelig å få riktig. Rødfargen kan ofte bli for blå, for gul, for mørk eller lys. Her er våre beste røde lebestifter. Hvis du synes det er vanskelig så kom innom oss så hjelper vi deg med å finne den perfekte rødfargen til deg.

Giorgio Armani Beauty Rouge d’Armani 400

Dette er en leppestift med en usedvanlig holdbar farge, som verken blekner, renner eller endrer seg, men som derimot sitter vakkert og holdbart på leppene i opptil 8 timer. Kombinert med utsøkt pleie som virker i opptil 6 timer, føles leppene behagelige og myke. Rouge d’Armani gir leppene en mettet, jevn, glatt og satengaktig finish.

Giorgio Armani Beauty Lip Maestro 400

Gir myke, gjennomfuktede lepper med en sofistikert matt finish – samt holdbarhet i opptil 8 timer. Lip Maestro er den første matte fargen til leppene. Den gir mer glans enn en vanlig matt leppestift og er mer sofistikert enn en lipgloss. Med Lip Maestro får leppene de vakreste fargene og en fyldigere, mer strålende og uimotståelig lekker look.

Giorgio Armani Beauty Rouge Ecstasy

Tilbyr en komfortabel og myk leppepomade, som etterlater leppene velpleide og vakrere dag for dag. Denne fløyelsmyke hverdagsleppestiften dekker leppene med ekstra skinnende nyanser og et fantastisk hold. Med Rouge Ecstasy har Giorgio Armanis første Color & Care-leppestift flyttet grensene for perfeksjon. Color & Care er det nye hybridproduktet, som starter en ny æra av leppestifter.

Sisley Long Lasting Lipsticks 29

Phyto-Rouge Hydrating Long Lasting Lipstick er myk og den fineste struktur. Den gir deg ikke bare en fantastisk dekk, men beskytter og pleier huden med masse fukt. Denne superbehagelige leppestift fås i de vakreste farger og gir deg et feilfritt look, som bare holder.

TOM FORD Lip Color Matte-Jasmine Rouge

Tom Ford Lip Color Matte skaper et vakkert og sofistikert look med frisk farge. Formelen har en fløyelsmyk matt finish som holder hele dagen.

Skriv melding

Abonner Til toppen