Derfor kan du få uren og gusten hud når høsten kommer

Noe av det beste med sommeren er at huden får farge, urenhetene blir på magisk vis borte og du får en glød som bare sol og sommerfri kan lage. Når høsten kommer har huden en tendens til å bli litt uren og gusten. Hvorfor skjer dette og hva du kan gjøre for å fikse det?

Økt talgproduksjon

Dette er helt vanlig og typisk for sesongen vi er inne i nå. Dette skjer fordi huden har blitt eksponert for sol hele sommeren, er uttørket og urenheter blir derfor tilsynelatende borte. Sol er en kortvarig regulering av kviser, og når man har vært mye i solen øker dannelsen av døde hudceller.

Talgproduksjonen øker for å reparere uttørkingen og urenhetene kommer derfor lettere til høsten. Døde hudceller forhindrer refleksjon av lys i huden, og derfor kan huden fremstå som gusten.

Det viktigste du kan gjøre for å bedre hudproblemene, er å bruke en god skrubb.

Det er vanlig å få kviseutbrudd når sommer blir til høst.

Tenk først og fremst at du skal reparere huden etter sommeren. Finn en skrubb som er tilpasset for din hud, og bruk den hver kveld før du legger deg. Smør huden med en fuktighetsgivende krem som ikke er for fet, gjerne med C-vitamin, og for å roe ned urenhetene bør du bruke produkter med A-vitamin og en dyptrensende maske.

Spander på deg en hudpleietime etter ferien. Vi anbefaler Omorovicza’s Deep Cleansing and Pore refining (75 min)

I denne behandlingen bruker vi den kjente mineralske leiren som renser og forfiner porene våre. Leirens rensende egenskaper vil jobbe dypt ned i huden og etterlate den klar og ren. Ønsker du utklemming gjør vi også det.

Peelinger du kan bruke daglig:

Sisley Phyto Blanc Buff & Wash Gel

En mild kornet vaskegelè med botaniske planter. Renser og fjerner døde hudceller effektivt.

Omorovicza Gentle Buffing Cleanser

Skånsomt, men likevel effektivt, eksfolierer denne rensen raskt og fjerner døde hudceller og urenheter for å gjenopprette en mykere, jevnere og mer glødende hud. Denne rensen gir både en fysisk og enzymatisk eksfoliering, den balanserer huden uten å fjerne hudens naturlig fuktighet.

Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser 

Denne daglige rensen er formulert for å gi en grundig rens av ansiktet. Mildt skummende konsistens gir skånsom rensing av huden.

Produkter med C-vit

La Prairie White Caviar Illuminating Pearl Infusion

Dette er en konsentrasjon av lys innkapslet i hvite kaviarpærler som bekjemper missfarging på huden. Den inneholder bland annet gyllent kaviarekstrakt og C-vitamin som minsker produksjonen av melanin, skaper en beskyttelse mot forurensning og demper inflammasjon.

Omorovicza Intensive Hydra-lifting Cream

Gir umiddelbar løft, synlig plumpeffekt og langvarig, vedvarende oppstramming. En rik, men lett absorberende, anti-aldringskrem tilpasset for daglig bruk. Passer for sensitiv og tørr hud.  Vitamin C (Ascorbyl Tetraisopalmitate) korrigerer hudtonen og hjelper å redusere synligheten av pigmentflekker; den hjelper også å øke syntesen av kollagen og elastin for å gjenopprette elastisiteten.

OmoroviczaIntensiveHydraLiftingCream

Amazing Space Formula C Repair Face Cream

Forfiner og utglatter hudens overflate med naturlige hexapeptider fra valnøtt og pleiende sheasmør. Sterkt kompleks av C-vitamin motvirker cellenedbrytingen og stimulerer celledannelsen. Forebygger rynker.

Produkter med A-vitamin:

Omorovicza Gold Night Drops

Virker i tre steg med å jevne rynker, reparere & styrke og gi fuktighet & næring til huden gjennom natten når huden er mest mottakelig for helbredelse.

Amazing Space Formula A Serum

Reparerende, oppstrammende og super fuktpleiende serum. Gjenoppbygger hudens fibre, reparerer og forfiner effektivt ved skader, arr og rynker. Konsistensen er lett og fin som silke. Tillater huden at puste fritt, utskille avfallsstoffer og oppta oksygen om natten. Perfekt serum under dagkrem med sterk anti-aldrings pleiende og vevsstyrkende peptider, A-vitamin, hyaluronsyre og antioksidanter.

35ml_formula-a-small

 

La Prairie Cellular Power Charge Night

Intensiv nattpleie til huden med retinol (A-vit). Reduserer synlig linjer, rynker, store porer og aldersflekker.

 

Masker som virker utrensende:

Omorovicza Deep Cleansing Mask

Mer enn en dyp rens. Denne kalsium og magnesium rike masken renser tette porer og lysner huden når den trekker ut urenheter.

Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

Leirmaske som renser og fjerner giftstoffer fra huden. Reduser synligheten av forstørrede proser, samtidig som den beroliger sensitiv hud.  Gir fuktighet og beskyttelse.
Inneholder  hvit leire fra Amazonas, havre og aloe vera.

Sisley Deeply Purifying Mask

En maske som synlig forbedrer utseendet på fet kombinasjon  hud uten å irritere epidermis.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen