Derfor kan du få dårlig hud etter julen

KK.no har spurt ekspertene om hva julematen vår kan gjøre med huden vår.

Les hele artikkelen her

Urenheter i juleferien skyldes ikke nødvendigvis julemat alene. Transfett og sukker i kombinasjon med alkohol kan gi utslag i akneutbrudd og forverring av andre tilstander, som eksem eller rosacea.

Salt mat sammen med alkohol kan dessuten virke uttørrende, slik at man kan oppleve tap av glød og spenst i huden

Alder og kjønn kan ha noe å si. Om huden din påvirkes, og i hvor stor grad er individuelt. Alder og kjønn er likevel blant faktorer som kan spille inn.

Det kommer an på om man spiser sunt ellers, og ikke minst har gode hudpleierutiner.

Men julemat kan være så mangt og det er ikke alltid like lett å vite hva som er «verstingen» Det dreier seg stort sett om sukker, transfett, kjøtt og alkohol.

Dette er produkter som alle fører til inflammasjon i større eller mindre grad.

Advanced Glycation End-products. Dette er biprodukter som kommer ved forbrenning av visse mat typer, blant annet sukker. Disse ikke er helt ideelle da de blant annet binder seg til fibre i huden og setter igang nedbrytning her.

Resultatet av dette kan blant annet ses som økt aldring, tap av elastisitet og rynker.

Her er våre beste produkter for å huden tilbake til normalen:

La Prairie White Caviar Illuminating Pearl Infusion

Dette serumet inneholder bland annet gyllent kaviarekstrakt og C-vitamin som minsker produksjonen av melanin, skaper en beskyttelse mot forurensning og demper inflammasjon.

Giorgio Armani Beauty Supreme Recovery Balm

Crema Nera Extrema Supreme Recovery Balmer en rik anti aging krem som gir den ultimate natt behandlingen. Huden blir friskere og mer plumpet, og tegn på tretthet blir mindre synlig. Denne mirakel masken gir deg deilig pleie på kvelden så du våkner opp til en strålende morgen.

La Mer The Revitalizing Hydration Serum 

Et super lett og forfriskende serum som er stappfull av fukt som mykgjør og plumper huden. Grønn-brun- og rødalger gir huden pulserende liv og energi så den vil stråle og få en vakker glød.

Omorovicza Oxygen Booster

Dette serumet med flytende oksygen gir nytt liv til sliten hud. Umiddelbart vil disse oksygenmolekylene plumpe huden og minske linjer og rynker, og huden får et fast og mykt utseende. Ansiktsmusklene vil slappe av med en botoxlignende effekt og få en ungdommelig utstråling.

Sisley Hydra-Global Intense Anti-Aging Hydration

Huden får tilført masse fukt og ny energi og blir dermed mer fleksibel og får en vakrere glød. Ansiktets konturer forfines, rynker reduseres og hudens elastisitet og ungdommelighet gjenopprettes.

Kiehl’s Skin Rescuer 

En svært effektiv formel som reduserer synlige tegn som oppstår fra en stresset hud.

Amazing Space Miracle Mask Deep Micropeel Effect

Virker avbalanserende på huden, renser og booster hudens naturlige regenererings prosess. Bedrer effektivt linjer, rynker, grove porer, arr, hyper-pigmentering og uren hud.

The Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser

Ringblomst og gulrot styrker huden som antioksidanter. Rosmarin er antibakteriell og lavendel roer ned huden.

Julisis Gold Wash Day 

Julisis Gold Wash Day er en mild og aromatisk flytende cleanser som frisker opp huden og sansene gjennom en alkymistisk kombinasjon av neroliblomstekstrakt, gulrotolje, jojoba og julisis liquid gold essence®

Biologique Recherche Lotion P50

Lotion P50 er et eksfolierende og balanserende ansiktsvann som øker hudens naturlige cellefornyelse for en jevnere hudtone og struktur.

Skriv melding

Abonner Til toppen