Dette må du ta med deg i påskeferien

Påsken nærmer seg og endelig er det noen fri dager for alle. Vi ønsker oss sol, litt vår stemning og noen rolige og avslappende dager enten vi er hjemme, på fjellet eller ute på reise.

Her er våre tips til produkter du bør ta med deg.

La Mer The Renewal Oil 

Denne populære oljen fra La Mer er et must. Den fukter, nærer og gir en fantastisk glød. Du kan bruke den alene eller sammen med produkter, og du kan til og med legge den lett over makeupen så huden stråler.

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25 

Vi må beskytte leppene våre mot solen også. Denne fargeløse lebepomaden fra Kiehl’s både pleier og beskytter.

The Organic Pharmacy Cellular Protection Sun Cream SPF 50

Hvis du ikke allerede har begynt å smøre deg med solkrem er det på tide. Denne fra TOP er økologisk og med fysisk filter for de som ønsker det og inneholder Aloe, Rose Hip, karite smør og ringblomst som gir pleie og beskytter.

Sisley Age-Minimizing After-Sun Care

Det er utrolig viktig med after sun for å bevare brunfargen og for å få en jevn og fin brunfarge. Denne fra Sisley  fukter, reparerer og kjøler ned huden like etter du har vært i solen.

Sisley Ecological Compound Glass Bottle 

Denne kremen fra Sisleyer en av best selgerne deres. Denne kan brukes av alle i alle anledninger, og er en all round krem. Perfekt å ha med seg på ferier.

Kiehl’s Creme De Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter

Denne rike deilige kroppskremen er en lykke å få på en tørr vinterhud. Formelen absorberes raskt og gir dyp fuktighet med en vanedannende, behagelig duft.

Kiehl’s Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque

Denne  masken er helt fantastisk etter en dag i solen. Den forfrisker og revitaliserer huden på kun fem minutter. Ta den med deg overalt.

Omorovicza Rejuvenating Night Cream 

Denne nattkremen fra Omorovicza er en fantastisk rik krem som virkelig er vidunderlig. Hver natt kan man skjemme seg bort med denne luksuskremen.

Omorovicza Bagatelle de Gabrielle

Man må ikke glemme å ta med seg en duft i ferien. Omorovicza Bagatelle de Gabrielle er en lys, floral, feminin og bekymringsløs duft som gjør deg glad!

Chanel neglelakk 592 GIALLO NAPOLI

Hvor stilig er det ikke å ha en gul neglelakk i anledning påsken. Denne fra Chanel er den perfekte gulfagen. Et must!

Kjøpes i butikk eller over telefon

Kiehl’s Sunflower Color Preserving Deep Recovery Pak 

Vi må heller ikke glemme håret. Selv om det kanskje er skjult under en lue mesteparten av dagen trenger det pleie så ta med deg denne hårkuren.

Julisis Gold Wash Day

Det er utrolig viktig å få renset huden godt etter en dag med solkrem, vind, vær, forurensning etc. Julisis Gold Wash Day er en mild og aromatisk flytende cleanser som frisker opp huden og sansene.

KYME Dedie Sunglasses

Ikke glem solbriller dere. Vi har KYME solbriller i mange forskjellige former og farger. Kom innom!

God påske!!!

 

Skriv melding

Abonner Til toppen