Disse produktene ønsker vi oss akkurat nå!

Sliter du med å holde huden i balanse i vinterværet? Vi har produktene som redder dagen! Dette er de beste anbefalingene fra oss på Gimle Parfymeri for å bli kvitt urenheter, tilføre fukt, gi glød, stramme opp og beskytte huden.

De beste produktene for fukt og beskyttelse:

Omorovicza Gold Rescue Cream

Omorovicza Gold Rescue Creams rike formular beskytter og reparerer huden for et strålende og forynget utseende. Den gir intens pleie og slukker tørsten hos den tørreste hud – kan også brukes som kuldekrem.

 

La Prairie Cellular Hydrating Serum

Cellular Hydrating Serum hjelper huden med å trekke til seg og binde fukt, sånn at huden blir – og holder seg – fuktet. Forebygger fuktighetstap og aldring forårsaket av ytre faktorer.

 

 

Fantastiske masker som motarbeider urenheter:

Biologique Recherche Masque Vivant

En mirakelmaske som bidrar til å regulere talgproduksjon, klarne opp urenheter og minske synligheten av porer. Huden får en jevn hudtone med mye glans og spent.

 

Omorovicza Silver Skin Saviour

Den perfekte behandlingen for uren hud. Silver Skin Savior er en målrettet maske med antibakterielle og helbredende egenskaper fra kolloidalt sølv og niacinamid. Salicylsyre og glykolsyre hjelper mot tilstoppede porer for å fremme en klarere, mykere og sunnere hud.

 

Produktene som gir gusten hud vakker glød:

Omorovicza Acid Fix

Acid Fix eksfolierer, fornyer, lysner og plumper huden. Kombinert med en kraftig blanding av AHA- og BHA-syrer hjelper den med å reparere skadet hud forårsaket av sollys, forurensning og urenheter. Huden blir glødende, klar og strålende.

 

Sisley Radiant Glow Express Mask 

Maske som skånsomt og effektivt renser huden og visker ut tretthetstegn. På bare 5 minutter blir huden ren, frisk og oppstrammet, med et jevnt og vakkert utseende. Radiant Glow Express Mask gir huden det boostet den trenger for å gløde i mørket og kulden.

 

Stram opp og plump huden med disse produktene:

 

La Mer Lifting Contour Serum

La Mer Lifting Contour Serum er oppstrammende, får frem ansiktets konturer og gir trekkene dine definisjon. Resultatet er en forbedret og mer løftet uttrykk, med reduserte linjer og rynker.

 

Omorovicza Instant Plumping Mask

Omorovicza Instant Plumping Mask er en nattmaske som reduserer dybden og synligheten av fine linjer og rynker. Den tilfører masse fukt, gir huden spenst og du vil våkne til en fantastisk myk og plumpet hud.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen