En duft av vår

vårduft (Custom)

Det blir lysere utendørs og våren blomstrer frem. En vårparfyme kan bidra til å forsterke denne følelsen, med friske og litt lettere duft. En tendens er at disse duftene inneholder frukt og blomsternoter og  mindre tre- og kryddernoter.

Giorgio Armani Privè Les Voyage Vert Malachite, Denne parfymen er frisk og elegant. Noter av hvit lilje, sjasmin og ylang ylang gjør den vital og pulserende.

nd.34588_1_

buy-knapp-blogg

Pro Fumum Roma TAGETE, en nydelig blomstrende feminin og sensuell duft med tagete, sjasmin, vetiver og mose.

Tagete-Profumum

buy-knapp-blogg

Maison Martin Margiela (untitled), Dette er en særegen duft som minner om nyslått høy med snev av appelsinblomst, jasmin og sedertre. Perfekt hvis du ønsker deg noe spesielt. Resultatet blir en unik unisex duft.

nd.7865

buy-knapp-blogg

Sisley IZIA EDP, Dette er en forførende, floral og unik rose duft med roser som blomster kun en gang i året. Den har noter av tre og musk som gjør den varm og sofistikert.

hd_7_6_custom_ (Custom)

buy-knapp-blogg

BYREDO Blanche Eau de Parfum, er ren og enkel, men med en ekstrem karakter. Hvit rose, fiol, peoner og sandeltre gir en forførisk parfyme.

503400477_1_TableTop

buy-knapp-blogg

Ormonde Jayne Vanille d’iris, Vanille d’Iris er en moderne klassiker som representerer selve definisjonen av kulturarv med sitt dyrebare innholdet av Orris smør og tahitisk vanilje knopp. Vanille d’Iris er en cocktail av uimotståelig eleganse.

OJVanilleDIrisEdeP120mlpackshot (Custom)

buy-knapp-blogg

ACQUA DI PARMA Iris Nobile,En sofistikert duft som kombinerer diskret elegante blomsternoter foredlet med chypre accord. Friske sitrustoppnoter, inkludert bergamott, mandarin og stjerneanis er fulgt av et rikt hjerte av iris og ylang ylang. Eikemose og patsjuli i en levende og subtil sensuell base gir varme og intensitet.

o.1564 (Custom)

buy-knapp-blogg

April Aromatics Ray of Light,  Nyt duften av frisk sitrus frukt, full av sitroner, lime, rosa grapefrukt, appelsiner og bergamot” En deilig grønn harmoni av mynte og galbanum utfyller den rike sitrusessensen.

o.28563 (Custom)

buy-knapp-blogg

 

Skriv melding

Abonner Til toppen