Endelig lanserer vi Atlier Cologne i Norge

Christophe Cervasel og Sylvie Ganter er grunnleggerne av Atlier Cologne. Atlier Cologne ble født ut av deres møte og deres kjærlighet. Parfyme har alltid vært deres lidenskap og deres yrke. De møttes for første gang i New York i 2006, og ble fort forelsket i hverandre. De oppdaget at de delte samme lidenskap og drømmen deres var å lage colognes som kunne bæres som rene parfymer. Etter mange år i produksjonen ble drømmen deres oppfylt. De fødte en ny olfaktiv familie: The Colognes Absolues.

Hver og en Cologne Absolue forteller og starter med en historie med vel bevarte skatter, emosjoner og sterke minner.

Christophe Cervasel og Sylvie Ganter ønsker ikke at du bare skal ha en duft. Dufter handler om klær, klima, sinnstemning, humør, steder etc så man trenger en hel duftgarderobe, en duft for enhver anledning.

De ønsker derfor  å presentere deg for flere dufter. Kjøper du en duft på 200 ml vil du få med en gratis 30 ml annen valgfri duft. På denne måten tar de deg med på reisen. I tillegg kan du velge mellom lekre fargede etuier med ditt eget navn som vi graverer her i butikken.

Vi er så stolte og glade for nå å endelig kunne lansere Atlier Cologne her i Norge. Vi gleder oss til å fortelle dere historier og ta dere med på fantastiske og spennende duftreiser.

Vi har fått eksklusiv opplæring av de beste, og vi vet at dere også kommer til å elske dette konseptet.

Vi har Atlier Cologne i nettbutikken vår. Snart kan du også lett sette sammen din favoritt kolleksjon, velge farge på etuiet og få gravert inn navnet ditt. Enkelt og greit med bare noen tastetrykk.

Fantastiske gaver til både deg selv eller noen du er glad i.

Hvilken blir dine  favoritter?

Eksklusiv lansering hos Gimle Parfymeri onsdag 18.april.

Klikk her for alle Atlier Cologne produktene

Kommentarer

Såå spennende! Klart man trenger en duft for hver anledning ;-))
I hvilken retning går disse?

skrevet av Beate-Kristin Nagel / 04.12.18 - 14:40

Hei Beate-Kristin! Ja, dette er kjempe spennende. De går i mange forskjellige retninger. Friske og lette dufter, rose dufter, pudret og litt mer maskuline med oud. Vi skal ha duftkonsultasjoner med deres spesialister 24. og 25 april så da er det bare å komme innom eller bestille en konsultasjon. Mvh Gimle Parfymeri 🙂

skrevet av Annette / 04.17.18 - 08:53

Fryyktelig synd at man bor så langt borte!

skrevet av Beate-Kristin Nagel / 04.17.18 - 12:52

Skriv melding

Abonner Til toppen