Gi huden din ekstra høstpleie med Sisleys unike hudpleiebehandling

Senk skuldrene og kjenn roen i vårt vakre hudpleieinstitutt. Sisleys hudterapeut Susan gir deg en eksklusiv ansiktsbehandling med rens, peeling og maske. Behandlingen avsluttes med en fantastisk ansiktsmassasje. Gi huden din ekstra høstpleie og glød.

SISLEYS EKSKLUSIVE TILBUD 

Ved kjøp av 2 av Sisley sine ansiktshudpleieprodukter betaler du ingenting for behandlingen. Ellers koster den kr. 1200,-

EN GAVE TIL DEG

Vi har også en eksklusiv gave til deg – en lekker toalettmappe fylt med luksusprøver fra Sisley sin hudpleie, verdi ca kr. 610,-

Mandag 1. oktober t.o.m. fredag 5. oktober

Ring og bestill din time på telefon 22 44 61 42

Kommentarer

Hei!
Jeg har lyst til å bestille ansiktsbehandling/massasje hos dere, ser at denne Sisley pakken ikke er aktiv lengre? Hvilke andre behandlinger har dere, og er det noe ledig i morgen ettermiddag (fredag 19.okt)?

skrevet av Hanne Bjørg Slettahjell / 10.18.18 - 16:46

Hei Hanne Bjørg!
Så flott at du er interessert i en ansiktsbehandling hos oss. Fra i dag mandag 22. til og med fredag 26. oktober har vi kampanje på La Mer-behandling. Fra i dag og frem til fredag 2. november har vi kampanje på La Prairie-behandling med diamantslip. Sjekk gjerne ut de to siste blogginnleggene for mer informasjon, eller ring oss på 22 44 61 42 så finner vi noe som passer for deg!

skrevet av Annette / 10.22.18 - 09:36

Skriv melding

Abonner Til toppen