Hailey Baldwin’s 5-Step Guide to Faking a California Glow

Hailey Baldwin’s 5-Step Guide to Faking a California Glow

Watch Hailey Baldwin reveal her tried-and-true beauty secrets to faking a California glow: http://vogue.cm/3hjJogI

Publisert av Vogue Mandag 16. juli 2018

Hailey Baldwin viser oss fem steg til en California glød. De aller fleste av produktene hun bruker får du her på Gimle Parfymeri. Vi hjelper deg gjerne med å legge makeup, og vil du virkelig ha profesjonell hjelp kan du sette opp en makeupveiledning der du får en time med makeupartisten vår.

TOM FORD Concealing Pen

TOM FORD Concealing Pen er designet med en unik applikator og leverer en usynlig finish ved at den kamuflerer ringer under øynene og områder med ujevn hudtone og rødhet. Den luksuriøse sammensetningen, som inneholder tom ford infusing complex for å fornye huden innenfra, skaper inntrykk av en glatt og feilfri hud. Brukes alene eller med TOM FORD Foundations.”

TOM FORD Shade & Illuminate Intensity

o farger i en perfekt duo. Perfekt for å highlighte, fremheve og konturere. Den lyse og lette fargen er perfekt for å lysne og løfte ansiktet. Den mørke fargen definerer og konturerer ansiktet med en naturlig finish.

 

Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer

Giorgio Armani Fluid Sheer gjør huden strålende og virkelig lyser opp ansiktet. Den er tilgjengelig i en rekke nyanser, inkludert basisfarger, korrigerende farger og nyanser som fungerer som highlightere.

 

Sisley Phyto-Lip Twist, Candy

Phyto-Lip Twist er en farget  lebepomade som  skinner som en gloss. Den er enkel å bruke, og etterlater leppene smidig, fuktig, synlig glatte og fyldige takket være de plantebaserte aktive ingredienser.

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen