Har du ennå ikke vært og fått hudpleiebehandling hos oss?

De aller fleste vet at vi her på Gimle Parfymeri er kjent for å ha noe av de beste hudpleieproduktene i bransjen, men vet dere at vi også begynner å bli ledende innen hudpleiebehandlinger?

Vi er stadig på jakt etter det beste innen hudpleie og kjøper derfor inn nye apparater og maskiner som er det mest tekniske og moderne på markedet, og som selvfølgelig gir fantastiske resultater.

Vi tilbyr blant annet hudsliping/microdermabrasjon med diamantslip, mikrostrøm, lysterapi med LED-lys og oksygenbehandling.

Vi er ledende innen økologiske hudpleiebehandlinger

Vi har fått så mye ros av kundene våre som har vært og fått behandlinger, og vi blir så stolte og glade.

Les hva skjønnhetsspesialistene skriver om behandlingene våre

Helene fra Costume skriver dette om Omorovicza behandlingen:

“Omorovicza har en ansiktsbehandling jeg kan anbefale på det varmeste. Den er basert på gamle ungarske teknikker og ansiktet får et løft uten bruk av maskiner, kun ved hjelp av fingrene til hudpleieren og effektive produkter”

Skjønnhetsblogger Tone Skipa skriver dette om Gimle Cocktail Lift:

Denne behandlingen ligger på topp 3-lista mi av alle behandlinger jeg har testet opp gjennom, og muligens den som har hatt lengst effekt! Kanskje fordi jeg også brukte produktene i etterkant. Hudfargen ble mye jevnere – selv pigmenteringen fra i sommer ble redusert ganske mye. Huden har hatt masse glød, fukt og spenst. (Les alt her)

Hudpleieren og bloggeren Anki skriver dette om Gimle Platinum Eye Treatment:

For en gammel hudpleier er denne behandlingen er perfekt kombinasjon av all teknologi jeg vet virker (i fornyede utgaver) kombinert med de nyeste aktive ingredienser. Samtidig var min terapeut for dagen, Julie, trolig dyktig. Med varme, trygge hender ga hun meg akkurat det min hud hadde behov for og huden glødet i lang tid etterpå! Denne behandlingen finnes i flere varianter, tilpasset dine behov. Jeg kan virkelig anbefale å teste! (Les alt her)

Stella tester hudpleiebehandlinger og skriver dette om The Rose Diamond Lifting Facial:

“Synes det? Ser jeg glattere ut? Ifølge kollegene mine er svaret JA. «Så fresh du ser ut!» «Wow!» Og jeg ser det selv, huden gløder, fine linjer rundt øynene er tydelig mindre, ja, huden min føles nesten nyfødt i mangel på en bedre forklaring. Eller fit, som den følelsen du har i kroppen når du er nytrent og opplagt. Jeg vil at det skal vare for alltid, men det gjør det selvsagt ikke” (Les alt her)

 

La mer kunde skriver dette om La Mer  behandlingen:

“Jeg har vært og fått mye hudpleiebehandlinger, men aldri har jeg fått så god La Mer behandling som hos Lyda på Gimle Parfymeri”

Kom innom oss så kan du få en oversikt over behandlingene våre, eller så kan hudpleierne våre gi deg råd om hvilken behandling som passer best for din hudtype.

Klikk her for oversikt over behandlingene vi har

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen