Høstferieluksus

Snart er høstferien her. Opprinnelig ble høstferien brukt til å plukke poteter, men vi regner med at det er de færreste som har tenkt til å gjøre dette.

Så for dere som har tenkt til å kose dere her hjemme eller på hytta her er noen tips:

1.Bestill en hudpleie time med en deilig massasje for ansikt, armer og ben

The La Mer Custom Facial Intense (90 min)

En intens ansikts-og kroppsbehandling som renser og fukter huden. Peeling med diamantstøv vil skape en jevn og fornyet hudoverflate, og etterfulgt av La Mers spesielle fuktbehandling vil huden stråle. Behandlingen består av massasje for ansikt, armer og ben. Her vil hele deg slappe av.

2. Lag din egen hjemme Spa 

Hvis du ikke har mulighet til å komme deg på Spa så lager du Spa hjemme. Da foreslår vi de deilige produktene til Neom ” Real luxery” med lavendel, sjasmin og rose duft.

Neom Bath Foam Real Luxury

Dette er det perfekte produktet for et avslappende bad før sengetid. Dette økologiske badeskummet er full av lindrende ingredienser som aloe vera, kokkos og mandel.

 

Neom Candle Real Luxury

Den sofistikerte og distinkte blandingen består av blant annet av jasmin som er hyllet for sin evne til å inspirere sansene og virker oppløftende. Denne unike duften er satt sammen med rosentre utvalgt for sine roende og varmende egenskaper som balanserer kropp og sinn samt beroligende lavendel.

 

Neom Body Scrub Real Luxury

Vår kropps skrubb fjerner døde hudceller og skaper en mykere hud med en fantastisk glød. Med sin økologiske sukkerbase mikset med de fineste oljer som solsikke og jojoba olje med vitamin E som har mykgjørende egenskaper.

 

Omorovicza Deep Cleansing Mask

Omorovicza Deep Cleansing Mask er mer enn en dyp rens. Denne kalsium og magnesium rike masken renser tettede porer og lysner huden når den trekker ut urenheter. Myrgjørme har rensende effekter på huden og etterlater den ikke stram.

 

 

3.Rydd opp i makeupen og hudpleien din.

Bestill en time hos oss for makeupveiledning så får du nye tips og produkter. Kast det gamle. Sminke og hudpleie har også en utløpsdato.

 

 

4. Ta med deg noen deilige ansikt- og kroppsprodukter dit du skal eller med hjem.

Et godt tips er å kjøpe reisesett der du kan prøve deg litt frem

The Organic Pharmacy Discovery/Travel Kit

Dette er den perfekte reisepartneren eller en flott introduksjon til denne fantastiske hudpleieserien.  Når du bruker alle 4 stegene virker produktene sammen for å gi deg synlige resultater og en sunn, vakker hud.

 

 

 

Juice Beauty Green Apple Age Defy Solutions Kit

Juice Beauty Age Defy Solutions Kit er utviklet for alle hudtyper (unntatt sensitiv hud), fra 20 år og opp, og er effektiv for å redusere forekomsten av hyperpigmentering, mørke flekker og ujevn hudtone og tekstur.

 

 

 

5. Finn en deilig høst og vinterduft

Når mørke og høsten kommer er det mange som vil gå over fra de lette sommerduftene til noe litt mer tyngre og spennende høst- og vinterdufter.

Her er våre favoritter:

Pro Fumum Roma SORRISO

Duften av Bitter sjokolade, bitter appelsin, vanilje, tropisk tre. Herlig!

 

Sisley Soir d’Orient 

Med Italiensk sitron, Iransk Geranium, Saffran, peppper rose og røkelse. En utrolig spennende duft.

 

BYREDO Bal D’Afrique Eau de Parfum

En varm og vetiver inspirert parfyme skapt fra 20-tallets Paris omfavnelse av afrikansk kunst, musikk og dans.

 

6. Kjøp en god bok

Det finnes ikke noe bedre enn å forsvinne inn i en god bok. Det er opplevelse og mindfullness på en gang. Her er noen gode tips

  • Tante Ulrikkes vei av Zeshan Shakar
  • Alt lyset vi ikke ser av Anthony Doerr
  • Så mye hadde jeg av Trude Marstein

 

 

7. Gå ut i naturen.

Dette er et tips vi alltid gir fordi det er så viktig for kropp og sjel. Gå  ut og opplev naturen nå på høsten. Det er så vakkert. Hvis du trenger litt hjelp anbefaler vi deg å gå inn på turistforeningen sine sider. De har tips til fine turer. Klikk her.

Skriv melding

Abonner Til toppen