Husk farsdag på søndag- Vi har de fineste gavene

Det er farsdag på søndag, og en liten gave er hyggelig å gi bort. Gimle Parfymeri har ikke bare produkter til damer. Mange av produktene våre er for menn. Parfymer, kremer, dusjgele, toalettmapper, sovemaske og mye mye mer. Kom innom oss og finn en hyggelig ting også pakker vi den pent inn for deg.

Tom Ford Mud Mask 

En dyptrensende leirmaske som renser og gjør huden ren, fornyet og frisk. Er spesielt laget for mannen.

Kjøpes i butikk eller over telefon

Julisis Gold Emulsion Day

Gold emulsion day trekker øyeblikkelig inn i huden, gir beskyttelse hele dagen, og villblomsthonningen har en naturlig beskyttelse på spf 7. For tørr hud anbefales to påføringer. Perfekt egnet for menn som en after-shave fuktighetskrem.

Holistic Silk sovemaske Black

Klassisk øyemaske i silke og fløyel laget uten duft.

Hammann herretoalettmappe

Toalettmappe i svart kalveskinn. Finnes i en mindre weekendmappe også og i andre farger.

Kiehl’s Grooming Solutions Nourishing Shampoo + Conditioner

Kiehl’s Grooming Solutions Nourishing Shampoo + Conditioner  for menn renser grundig hår og skjegg og etterlater det fuktet, sunt, mykt og behagelig. Den aromatiske blandingen av essensielle oljer fra Cedarwood, Sandalwood og Eucalyptus gir den en oppfriskende og deilig duft.

ACQUA DI PARMA Colonia Pura Hair and Shower Gel

En frisk duft som er delikat og modig. Hovednoter med koriander som er kombinert med klassiske sitrusnoter. I hjertet møtes sambac jasmin og petit grain de grønne fasettene av narcissus absolutt som gjør den sensuell og pulserende. Hint av musk og patchouli og lette noter av sedertre gir den en sammensatt dybde.

Sisley Sisleyum for men Global Revitalizer Dry Skin 

Menns hud har annerledes fysiologiske trekk – den er tykkere, mer fet og eldes senere, men mer tydelig. Den utsettes daglig for mye stress (barbering, forurensing, vind og vær). Med Sisleyum har Sisley skapt en komplett hudpleieserie spesielt for menns hud.

Kiehl’s Grooming Solutions Exfoliating Body Soap 

 Exfoliating Body Soap er en grundig rensende kroppssåpe som fjerner døde hudceller og skitt. Huden blir myk og forfrisket. Inneholder jojobapulver og pimpstein.

BYREDO Mister Marvelous Eau de Parfum

BYREDO Mister Marvelous Eau de Parfum er en herlig, utsøkt, og forbløffende parfyme. Frisk og fornyende med mandarinblader, lavender og sedertre.

For flere produkter for menn klikk her

Skriv melding

Abonner Til toppen