Kiehl’s Glowing Essentials

Kiehl’s har satt sammen en serie produkter som skal gi huden glød og energi. Det er maske, peeling, fuktighetskrem og serumer som sammen gir en klarere, sunnere og strålende hudoverflate.

Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate Et serum for natten som øker cellefornyelsen og gjør huden friskere, glattere og yngre.
Dette nattlig mikro-peel konsentratet bidrar til å jevne grov hudtekstur og gjør huden strålende og forfrisket.

Kiehl’s Ultra Facial Cream

Inspirert av Kiehl’s kjære Ultra Facial Moisturiser, bidrar denne lette 24-timers kremen med å beholde fuktigheten i huden. Din hud blir behagelig og deilig myk.

Kiehl’s Powerful-strength Line-reducing Concentrate 

Dette serumet med ny formel som inneholder 12,5% ren vitamin C, er klinisk påvist* å forbedre hudens struktur og glød, samt redusere fremkomsten av linjer og rynker.

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate 

Dette fantastiske serumet arbeider hele natten for å gjennomfukte huden.Resultatet er en uthvilt hud full av glød. Serumet er beriket med nattlysolje, omega-6 fettsyrer og essensielle oljer.

Kiehl’s Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque

En ansiktsmaske som umiddelbart strammer opp og lysner huden i løpet av noen minutter. Denne masken gjennoppretter huden så den får mer energi og styrke slik at man får en sunn og frisk overflate. Perfekt til en trøtt og sliten hud. Inneholder antioksidantrik tranebærekstrakt, antiinflammatorisk gurkemeie og mikro tranebærfrø som forsiktig eksfolierer huden.

Skriv melding

Abonner Til toppen