Kroppsoljer er superfood for tørr vinterhud

Vi er inni i en sesong som er tøff for huden vår, og vi må virkelig ta vare på den. Oljer er superfood for huden og virker nærende, beroligende, reparerende og pleiende. Det er viktig at oljen er av god kvalitet, og at den trekker godt inn i huden. Gå for tørroljer som ikke blir klissete og som bevarer fuktigheten. Se etter gode pantebaserte oljer fra bla gapefruktkjerne, aprikos, mandel og ringblomst.

Her er våre beste kroppsoljer

Omorovicza Firming Body Oil 

Omorovicza Firming Body Oil er aromatisk og oppkvikkende som gir en jevnere hudtone og bedrer elastisiteten. Den hjelper også å redusere synligheten av strekkmerker og etterlater huden hydrert og silkemyk.

Kiehl’s Nourishing Dry Body Oil

En luksuriøs og lett kroppsolje som nærer og fukter huden og som hjelper til med å opprettholde en jevn, myk og bløt hud. Beriket med oljer fra grapefrukt og Squalane som raskt absorberes inn i huden. Dufter herlig av vanilje og mandel. Helt avhengighetsskapende!

Amazing Space Cleopatra Body & Bath Oil 

Delikat kroppsolje med en silkefin konsistens og en deilig duft av rosentre. Trenger inn i huden uten å virke fet eller klissete på huden. Passer godt på tørr hud etter ett bad.

The Organic Pharmacy Rose & Jasmine Body Oil

En herlig rik olje. Pleiende og fuktighetsgivende, etterlater huden myk, smidig og fuktig. Gjenoppretter elastisitet. Løfter sinnet og etterlater huden behagelig parfymert. Ideell for massasje.

Nuori Perfecting Body Oil

En lukseriøs kroppsolje som nærer huden i dybden. Nøye sammensatt for å matche hudens naturlige fettbalanse og absorberes lett og etterlater huden myk med en silkeaktig glans.

Neom Face, Body And Hair Oil Make you happy 

Denne kroppsoljen er formulert for å gi en tørr hud en pleiende boost. Oljen kan også brukes som massasjeolje, gjenoppretter og gir glød til huden.

Karmameju Mild Body oil 

Ren økologisk oliven- og jojobaoljer gir næring og gjenoppretter dehydrert hud. Beroligende og rensende lavendel og kamille letter nervøs spenning.

Skriv melding

Abonner Til toppen