Makeupnyhetene fra Tom Ford vi MÅ ha

Legendariske Tom Ford har lansert en rekke nyskapende produkter, og vi er allerede forelsket! Strålende farger, lekre formuleringer og en helt AMAZING ny foundation. Vannfast øyensminke og -concealer og to umiddelbare favorittproukter til bryn. Her finnes noe for alle!

Tom Ford Soleil Flawless Glow Foundation SPF30

Fuktgivende, florlett foundation som beskytter mot ytre miljøfaktorer og UV-stråler. Gel-serum i konsistens, føles vektløs på huden og gir lett til middels dekning. Olje- og alkoholfri, med nærende ekstrakter av vannmelon, litchi og eple som hjelper huden med å holde på fuktighet.

Fløyelsmyk, glødende finish uten at huden blir skinnende eller blank. Bredspektret UV-beskyttelse med SPF30. Enkel å påføre, gir umiddelbar fukt og sørger for at huden holder seg hydrert utover dagen.

 

Tom Ford Brow Perfecting Pencil

Micro-detaljert. Nøyaktig. Naturlig finish. En uttrekkbar presisjonsblyant med 1,5 mm punkt detaljerer enkelt brynene med eksakt nøyaktighet. Den ultrafine spissen skaper langvarige, naturlig utseende, hårlignende streker som ligner effekten av mikroblading. Fyldig farge med en matt finish blendes lett for ønsket effekt.

 

Tom Ford Emotionproof Eye Color

Langvarig. Sklir ikke. Vannfast. Blendbar, byggbar og komfortabel, en ekstremt langvarig kremøyenskygge som glir lett på øyelokket og gir intense farger. Emotionproof-formuleringen er vannfast og designet for å sitte som støpt. Kaker seg ikke, flasser ikke av og er øyelege-testet.

 

Tom Ford Emotionproof Eyeliner

Langvarig. Smitter ikke. Vann- og værfast. Intens og rikt pigmentert eyeliner – luksus møter prestasjonsevne. Opp til 24 timers varighet, og kommer i farger som komplementerer Tom Fords øyenskygger. Glir lett på øyelokket uten å lugge, og gir vakker farge. Vannfast, smitter ikke over på andre overflater, fuktighetsresistent og laget for å sitte som et skudd. En formulering som takler enhver situasjon. Øyelege-testet.


 

Tom Ford Emotionproof Concealer

Full dekning. Smitter ikke. Vannfast. Perfekt for å skjule mørke ringer og synlige ufullkommenheter. Naturlig, strålende finish, ekstremt langvarig og kan til og med brukes til å dekke tatoveringer. Vannfast, smitter ikke, svette- og fuktresistent og designet for å holde seg på plass. Bredt fargespekter.

 

 

 

Tom Ford Brow Pomade

Vannfast. Byggbar. Settende. Kremet, multitaskende brynspomade som kan bygges og blendes, vannfast, fuktighetsresistent og hurtigtørkende. Setter øyenbrynene med godt hold og en naturlig, definert og skulpturert look.

 

Tom Ford Badass Mascara

Lush. Voluminøs. Vannfast. Badass Mascara er den ultimate maskaraen for ekstraordinære vipper og ekstreme forhold. Den er vannfast, smitter ikke, gir fuktighet volum, lengde, krøll og separasjon.

 

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen