Våre aller beste rensende ansiktsmasker

En god rensemaske er en fantastisk måte å supplere sin hudpleierutine på og gi huden det lille ekstra boostet, særlig nå på høsten. Den renser og jevner ut huden og legger grunnlaget for en strålende hud. Huden vil føles og se bedre ut, og makeup vil sitte mye bedre.

For å få god effekt og synlige resultater bør du også være flink til å bruke masken så jevnlig som anbefalt. Her er våre beste rensemasker for høsthuden:

Biologique Recherche Masque Vivant

Denne fantastiske masken gir huden en jevn hudtone med mye glans og spenst. En balanserende maske for alle hudtyper.

 

 

Omorovicza Ultramoor Mud Mask

Omorovicza Ultramoor Mud Mask er en leirmaske for den voksne huden som på bare noen få minutter virker oppstrammende og løfter huden så det virkelig føles og synes. Den har en mildt peelende og dypt rensende effekt på porene, og vil også jevne ut og forfine huden.

 

La Prairie Cellular 3-Minute Peel

Denne masken virker forminskende på porene, huden føles og ser fastere ut, linjer og rynker reduseres og du får en strålende glød. Den fjerner døde hudceller fra hudoverflaten og resultatet blir en fornyet, frisk og strålende hud.

 

Sisley Deeply Purifying Mask

Sisley Deeply Purifying Mask er en maske som synlig forbedrer utseendet på fet-/kombinasjonshud uten å irritere epidermis. Den fjerner overflødig talg og reduserer urenheter. Porene fremstår strammet, hudens tekstur blir jevnere. Skinnende områder mattes og huden blir frisk og strålende. Kan også brukes målrettet over natten på mindre områder med urenheter.

Skriv melding

Abonner Til toppen