Pleiende fuktmasker for tørst høsthud

Ved jevnlig bruk av en god fuktmaske vil du oppleve at urenheter og tørrhet reduseres, at huden får glød og at den føles sunn.
Nå i overgangen mellom årstidene er det mange som opplever at huden endrer seg, og da er det spesielt viktig å gi huden rikelig med fukt.
For å få god effekt og synlige resultater bør du også være flink til å bruke masken så jevnlig som anbefalt. Her er våre anbefalte fuktmasker:

 

La Mer The Treatment Lotion Hydrating Mask

Hver påføring av denne masken frisker opp og plumper  huden og gir den masse fukt. I løpet av få minutter virker huden sunnere, strammere og mer glødende. Perfekt for deg som er mye på farten, da den med fordel kan brukes innimellom avtaler for en kjapp fuktboost.

 

 

Biologique Recherche Masque Visolastine +

Masque Visolastine + gir en hud som stråler i lang tid etter bruk, i tillegg til å gi umiddelbar fukt. Hydrering i de øvre lagene av huden blir boostet, og den styrker hudens egen barriere mot dehydrering. Inneholder hyaluronsyre som gir intens fukt. Ideell for tørre, dehydrerte og svært dehydrerte hudtyper.

 

 

Omorovicza Gold Hydralifting Mask

Omorovicza Gold Hydralifting Mask er en roseduftende dagmaske som gir øyeblikkelig løft og langvarig fuktighet samtidig som den er avkjølende og fløyelsaktig . Effektiv på å redusere synligheten av fine linjer og rynker. Inneholder gull, som har en kraftfull antiinflammatorisk virkning, reparerer småskader og styrker huden, i tillegg til hvetepolysakkarider som strammer hudens overflate og tydelig reduserer synligheten av rynker. Hyaluronsyre i tre forskjellige former, med høy og lav molekylvekt, gir næring til alle lagene i huden.

 

La Prairie Cellular Hydralift Firming Mask

La Prairie Cellular Hydralift Firming Mask virker raskt, reduserer rødhet og irritasjoner i huden, føles fuktgivende, avslappende og delikat. Masken gir fasthet, løfter, gir mye fuktighet og næring, gjenoppbygger fuktighetsbarrierer og forfiner og strammer opp huden. Ideell for tørr, dehydrert hud.

 

 

 

 

Sisley Express Flower Gel 

Kåret til beste fuktighetsmaske av Instyle Best Beauty Buys 2013. Gir en hud som føles friskere, glattere og smidigere på bare 3 minutter. Masken visker ut synlige tegn på tretthet og stress, strammer opp huden og gjennoppretter gløden. Express Flower Gel har høy konsentrasjon av fuktgivende og fuktbindende ingredienser (lilje- og irisekstrakt) og pleiende aktive ingredienser (økologisk sesamekstrakt med høyt innhold av F-vitamin).

Skriv melding

Abonner Til toppen