Nå er tiden inne for fargede dagkremer

 

Farget dagkrem passer godt om sommeren da den er såpass lett og ofte har SPF i seg. Den er en lettere utgave av en foundation og kommer som regel i flytende form på tuber som gjør det ekstra enkelt å påføre. Dekkevnen er ikke slik som en foundation har, men skal fukte og jevne lett ut huden din.

Farget dagkrem passer for deg som egentlig ikke føler at du trenger noe for å dekke huden din, men som likevel føler seg litt naken uten noe på huden.

Her er våre fargede dagkremer:

La Mer Reparative Skintint Spf 30

Denne fargede dagkremen gjør huden sunn, glødende og jevn. Den potente gjærekstrakten “The Miracle Broth” reparerer hudens overflate og minimerer linjer og rynker.

Spf 30 og antioksidanter beskytter mot ytre miljøfaktorer som sol forurensning og stress.

 

Sisley Tinted Moisturizer

Tinted Moisturizer kombinerer dagkremens effekt med den vakre glød du får med en helt naturlig sminke. Den tilfører huden langvarig fukt med vegetabilsk glyserin og ekstrakt av kattost. Føles deilig på huden og inneholder solsikkekjerneolje, planteutvunnet squalan og plommeolje, som myk gjør og nærer huden. Huden gjøres naturlig matt med et pudder, som sikrer en matt og fløyelsmyk finish.

Juice Beauty Stem Cellular CC

Juice Beauty’s Stem Cellular Repair CC Cream er ideell for alle hudtyper og spesielt heldig for de som viser tegn til aldring i huden, som fine linjer, rynker, og solskade.

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen