På tide med en Skin-Detox

Det er lett å glemme at hele kroppen er bundet sammen, og at livsstilen vår spiller en utrolig viktig rolle for  hvordan vi har det, og hvordan vi ser ut.  Ved å rense kroppen for urenheter, vil alle organene jobbe som de skal og i harmoni med hverandre. Siden huden er ditt største organ vil den kvitte seg med giftige avfallstoffer fra kroppen og erstatter vi disse med næring,vitaminer og mineraler som kroppen trenger får vi en sunn og strålende hud. Så da er det opp til deg å tilføre disse tilskuddene enten med produkter eller i form av mat eller kosttilskudd.

Her er noen av våre detox produkter:

Amazing Space D-tox 90 tabletter

D-tox består av vitaminer, mineraler og vegetabilske ekstrakter, som alle alle styrker energinivået i kroppen. Inneholder brennesle, artisjokk, mariatistel og løvetann som har ut-rensende virkning på kroppen. Gurkemeie, guarana, C vitamin og maté er kjent for å stimulere fordøyelsen og balansere appetitten. Grønn te tilfører potente antioksidanter som forebygger aldring og et høyt innhold av rosenrot er kjent for å øke kroppens vitalitet.

Amazing Space D-Tox Tea Fenugreek & licorice

Denne sammensetningen av økologiske og antiseptiske urter kombinert med velsmakende ekstrakter, stimulerer kroppens ut-rensing av overflødig væske og avfallstoffer når teen inntas regelmessig. Denne urteblandingen inneholder rensende bukkehornsfrø, fennikel, anisfrø og lakrisrot.

141726551578715800_resized_1 (Custom)

Amazing Space D-Tox Tea Fenugreek & licorice

Grown Alchemist Detox Serum Antioxidant + 3 Complex Dette lette og oljefrie serumet trekker fort inn, og gir huden øyeblikkelig energi. Serumet virker avgiftende på huden og anbefales til daglig bruk. Jobber målrettet mot frie radikaler som oppstår fra kosthold, forurensning, stråling etc, og virker avgiftende på huden.

Grown_Alchemist_Detox_Serum_Antioxidant_3 (Custom)

Sisley Botanical D-tox

Dette er en supereffektiv 1-måneds behandling, som virker mens du sover. Og det er nettopp om natten, at cellene regenereres, så de kan bekjempe eventuelle tretthetstegn. Botanical D-Tox har et høyt innhold av naturlige planteekstrakter, som sammen hjelper hudens avgiftningsprosess.

I_180957199_50_20140120 (Custom)

Amazing Space Oil Infusion Grapeseed For Oily & Problem Skin

Pleiende anti-age olje – som brukes både innvendig og utvendigPasser til fet problem hud. Passer også med en detox kur, da den har en rensende effekt.

as_oil_infusion_grapeseed_omega-small (Custom)

Omorovicza Deep Cleansing Mask

Ungarsk myrgjørme, rik på kalsium og magnesiumkarbonat som renser dypt og detoxer huden.

Amazing Space Detox Body Exfoliator Mint & Rosemary

Rensende og eksfolierende planteskrubb med avgiftende effekt takket være havalger, aprikoskjerne- og rispudder samt BHA fra pil. Fjerner effektivt “døde” hudceller, hvor huden får en lekker glød og blir silkemyk. Virker antiseptisk.

250ml_detox-body-small (Custom)

Amazing Space Detox & Anti Cellulite Oil Draining & Slimming Effect

Utrensende essensiell oljecocktail med avgiftende effekt. Virker antiseptisk og drenende ved opphopning av avfalsstoffer og veske. Effektiv mot cellulitter, og som hjelp mot fettdepot under slankekur. Eukalyptus forbedrer blodsirkulasjonen, og oljen kan derfor med fordel brukes av alle, som ønsker en lettere følelse i kroppen.

130ml_detox-anti-small (Custom)

The Organic Pharmacy Detox Cellulite Body Oil

En forfriskende kroppsolje som inneholder økologiske oljer av jojoba, Marigold, Rose St Johns Wort, Carrot og Rose Hip. Avgiftende eteriske oljer av einebær, rosmarin, grapefrukt og fennikel, jobber effektivt for å rense kroppen for giftstoffer, forbedre mikro-sirkulasjonen, avgiftende og øker oksygenopptaket.

 

Grown Alchemist Detox Shampoo

Hydrolysert Silkeproteiner danner en beskyttende barriere fra miljøgifter mens antioksidanter og frie radikaler fjerner merkbart avfallstoffer fra håret. Antioksidanter som finnes i sort pepper nærer og styrker håret og hodebunnen. Kamille og tomater rik på lykopene styrker samtidig som det fukter håret. 

Grown-Alchemist-Detox-Haircare-Twin-Set-0.1_93-GRA0179_0 (Custom)

Skriv melding

Abonner Til toppen