Påskeferietips for Staycation eller Vacation

vacation 2 (Custom)

Påskeferien nærmer seg, og vi her på Gimle Parfymeri eeeelsker påskeferier. Noen av oss reiser avgårde til varmere strøk, andre drar på hytta og mange av oss blir rett og slett hjemme på det vi kaller Staycation. Uansett hva man gjør er det godt med produkter som kan gjøre ferien din ennå litt bedre. Her er tips om  noen avslappende produkter for den ultimate oppladningen du trenger på en Staycation eller “kan ikke leve uten” ferie produkter som er lurt å ha med seg på Vacation.

Avslappende Staycation

Ønsker du å fly avsted til en eller annet eksotisk sydhavsøy, men budsjettet strekker ikke helt til? Omorovicza Gold Sugar Scrub er en kroppsskrubb med et hint av gylden dekadanse. Med fair-trade rør-sukker jevnes hudens tekstur ved å fjerne døde hudceller. Avslutt med Laura Mercier Almond Coconut Eau Gourmande så kan du drømme deg til hvilken sydhavsøy som helst. Den fanger lukten og essensen av mandel, kokosmelk, jasmin, rosentre, ylang-ylang, vanilje, tonka, heliotrop og musk.

For å virkelig få følelsen av å ha vært på en deilig solfylt ferie selv om du ikke har vært lengre enn til nærmeste butikk er vi fan av enzym peelinger. Fvoritten vår er Amazing Space Miracle Mask i kombinasjon med  Amazing Space Beauty Sleep Mask. Peelingen fjerner døde hudceller, og gjør at huden blir klar og strålende og masken fukter og pleier huden. Virkelig en fantastisk kombinasjon.

For alle dere der ute som har en jobb der man står eller går mye, og hvor føttene blir vonde og slitne, er det fantastisk å kunne ta seg tid til et fotbad. Erbaviva Relax Bath Salt er nydelig å bruke i vannet, og kan brukes til et deilig avslappende bad også. Ta gjerne og tilfør litt olje i saltet og lag din egen skrubb til føttene. Avslutt med Erbaviva Refreshing Foot Balm, en godt luktende økologisk balsam til å forfriske trøtte og hovne føtter, ankler og legger. Hjelper med å stimulere sirkulasjonen med grapefrukt og sypress.

Du trenger ikke dra til sol og varme for å bli brun. Det er lov å jukse litt med selvbruningskremer.  Sisleys Selftan er favoritten vår. De gir en naturlig jevn og fin farge både i ansiktet og på kroppen.

Unn deg selv en ansiktsbehandling. Det koster litt, men er ikke på langt nær så dyrt som en ferie utenlands. Her på Gimle Parfymeri har vi bla  Amazing Face Deluxe som er en skreddersydd luksusbehandling med rens, peeling, fukt og masker skreddersydd til deg. Avsluttes med en nydelig varm stein-massasje på ryggen. Dette er behandlingen for deg som virkelig vil ha en Spa opplevelse.

Hvis du ikke har mulighet til å komme deg på Spa så lager du Spa hjemme. Da foreslår vi de deilige produktene til Neom ” Real luxery” med lavendel, sjasmin og rose duft.

Kjøp en deilig duft du kan nyte hver dag. Maison Martin Margiela Lazy Sunday Morning er en duft som fører deg til  stille, late og varme morgenstunden der du ruller deg rundt i deilige mykt og rent bomullsengetøy. Snus inn den deilige duften av nyvasket tøy og la freden senke seg rundt deg.

til (Custom)

Etterlengtet Vacation

For å komme seg til sydligere strøk er man jo nødt til å sette seg et par timer på flyet. Da anbefaler vi den oppfriskende og fuktgivende ansikts sprayen Kiehl’s Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist som er en kjølende og forfriskende og som renser og fukter huden og bringer en ny glød for hver spray du tar. Karmameju Calm Balm Travel Size er en balm duu kan bruke på alt fra tørre lepper eller hudpartier. Perfekt på reise.

Ta også med et solpudder så du kan få en solkysset hud før du lander. Sisley Phyto-Touche Sun Glow Powder består av to gylne nyanser som både kan brukes som bronzer og rouge.

Våtservietter er lurt å ta med. Da kan du enkelt kan fjerne makeup og annet smuss. Amazing Space Skin Prep Soft Cleansing Tissues er milde økologiske våtservietter spesielt laget for ansiktet.

Les her for flere skjønnhetstips i forbindelse med flyreiser

Ellers er det fantastisk å kunne bare ta med seg et lite reisesett på ferier så man kan få mer plass til alt annet. Vi elsker The Organic Pharmacy Discovery Travel Kit. Dette er den perfekte reisepartneren.  Når du bruker alle 4 stegene virker produktene sammen for å gi deg synlige resultater og en sunn, vakker hud.

Ikke glem solkremen. Det finnes ikke noe verre enn å komme hjem flassende og skjoldete. Mange glemmer å bruke aftersun også, men dette er faktisk en god investering. Den både styrker brunfargen og stopper en kokeprosess så huden ikke blir brent. Vår favoritt solkrem er Sisley Super soin Solaire Youth Protector 30 ,dette er en silkeaktig melk som etterlater huden smidig og myk, og som bringer frem en strålende brunfarge. Spray funksjonen fører til en praktisk og jevn fordeling, og eteriske oljer av lavendel og geranium gjør at den lukter vidunderlig. Aftersunkremen vi ikke kan leve uten er La Mer The After Sun Enhancer, dette er en luksuriøs kjølende gele som umiddelbart fukter og stopper prosessen i en solbrent hud. Den vil i tillegg til å lindre huden gi den en strålende glød, og gjøre huden myk og behagelig.

Skal du på fjellet så må du også huske solkrem og da anbefaler vi La Mer The Reparative Face Sun Lotion SPF 30. Denne luksuriøse solkremen absorberes raskt og gir bredspektret UVA / UVB beskyttelse og kraftige anti-aging fordeler. Vakker glød mens huden blir beskyttet og fuktet. Ønsker du en økologisk solkrem er Rudolph Sun Organic Sun Face Cream fantastiske.

Selv om det er påske, kan det fremdeles være kaldt på fjellet og da er kremen Sisley Confort Extreme Day Cream For Dry Skin en god kuldekrem som pleier og reparerer etter en dag ute.

tre (Custom)

Skriv melding

Abonner Til toppen