Plei deg selv i juleferien med Laura Mercier kroppsprodukter

 

Liker du duften av kokos, mandel, vanilje, fiken og cremè bruleè?

Da er Laura Mercier Body & Bath produktene noe for deg. De lukter altså såååå godt, og vi kan ikke få nok av de. Det er også utrolig hyggelige gaver å gi bort

De kommer i forskjellige dufter Fresh Fig, Ambre Vanille,  Almond Coconut Milk og Crème Brûlée, og alle duftene har stort sett kroppskrem, badeskum, kroppskrubb, dusjgele, ekstra rik kroppskrem, håndkrem og duft.

 

Laura Mercier Honey Bath

Laura Mercier Honey Bath gir deg den totale luksusfølelsen. Snurr sirupen i badevannet til du får rikelig med skum, og la deg synke ned i et avslappende og beroligende skum-bad.

Shea smør og macadamiaolje vil mykgjøre huden, mens hydrolisert ris, søt mandel- og havreproteiner sammen med pro vitamin B-5 vil gi huden fuktighet og beskyttelse.

For hud som elsker å bli skjemt bort, er dette et perfekt bade produkt.

Laura Mercier Soufflé Body Crème

Soufflé Body Crème er en ultra rik pisket  og luftig krem med en blanding av de fineste ekstrakter. Bruk dag eller natt og få en luksuriøs fuktbeskyttelse uten at huden blir fet eller tung.

Laura Mercier Body Butter

Laura Mercier Body Butter er den ultimate fuktighetskremen. Den superrike konsistensen absorberer lett inn i huden og etterlater den fuktet og myk.

Shea smør og ilipe smør, druekjerneolje og jojoba beoligger og fukter, mens honning og aloe vera virker beskyttende.

Laura Mercier Scrub 

Laura mercier Sugar Scrub inneholder sukker granulater og eksfolierende perler som forsiktig skrubber huden og etterlater den myk og silkeaktig.

Vitamin A og E nærer og fukter huden mens macadamia nøtter og søt mandel olje mykgjør huden.

Laura Mercier Body Wash

Denne såpen renser huden grundig og etterlater den silkemyk, glatt og helt fuktig. Brukes daglig for å fukte og beskytte huden mot uttørking.

Laura Mercier hand crème

Laura Mercier  Hånd Crème er en dyptvirkende krem som etterlater huden fløyelsmyk og sørger for sunne og glatte hender.

Laura Mercier Almond Coconut Eau Gourmande

Laura Mercier almond coconut eau gourmande er inspirert av Laura Mercier Kropp og bad Gourmande Collection. Den fanger lukten og essensen av mandel, kokosmelk, jasmin, rosentre, ylang-ylang, vanilje, tonka, heliotrop og musk.

Laura Mercier eau gourmande Ambre Vanillè 

Laura Mercier ambre vanillè gourmande er inspirert av Laura Mercier Kropp og bad ambre vanillè Collection. Den fanger lukten og essensen av mandarin, kokos, og mandel.

Laura Mercier Eau Gourmande Vanille

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen