Se hvordan du gjør en La Prairie Skin Caviar Ritual

I denne høyteknologiske verdenen full av stress og mas, kan virkelig luksus noen ganger virke uoppnåelig. Hudpleie forskerene hos la prarie, som forstår at forbrukerenes hjerter lengter etter luksus like mye som hennes hud lengter etter velbehag, har skapt en praktsamling innen hudpleienytelse.

Kaviarekstrakter uten sidestykke og unike sjøproteiner transformerer huden. Løft, glød og  silkeaktig utseende erstatter trettheten man nettopp opplevde. Sansene kjennes kjærtegnet av en kostbar gave med energi og fukt.

La Prairie Cellular Softening Balancin g Lotion

En optimal fuktighetsgivende lotion som tilfører eksepsjonell mykhet og forhindrer irritasjon.

 

La Prairie Cellular Refining Lotion

Delikat, alkoholfritt ansiktsvann. For normal til tørr hud.

 

La prairie Skin Caviar Essence-In-Lotion 

La prairie Skin Caviar Essence-In-Lotion er et helt nytt steg til din hudpleierutine. Dette er et pre-serum som forbedrer opptaket av dine Skin Caviar produkter i huden.
La prairie Skin Caviar Essence-In-Lotion er oppstrammende, fuktighetsgivende, minimerer synligheten av porer og gir huden umiddelbar følelese av friskhet.

 

La Prairie Skin Caviar Liquid Lift Serum 

Skin Caviar Liquid Lift er et serum som løfter, strammer og gir langvarig oppstrammende effekt. Cellene fornyes og huden næres og beskyttes. Dette serumet illustrerer en blanding av vitenskap og luksus, og er en viktig del av Caviar serien til La Prairie.

 

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream er en legendarisk krem som med sin nærende kaviar ekstrakt strammer opp huden, øker elastisiteten og gjør huden glatt og silkemyk. En ekstragavant opplevelse som bør nytes hver dag.

 

La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream 

I Skin Caviar Luxe Lift Cream er det blitt tatt i bruk den mest avanserte forskningen og teknologien. Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream jobber målrettet mot de 7 mest vanlige tegn på aldring rundt øyepartiet. Kremen gir maksimal oppstramming, fasthet og fuktighet til øyeområdet.

 

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 

Skin Caviar Concealer  Foundation SPF 15 er en utsøkt, fulldekkende makeup som dekker huden uten å synes. Gjemt i dekselet er en concealer som kamuflerer ringer under øynene og andre ujevnheter i huden med presis, fulldekkende evne. En unik blanding av makeup og hudpleie, dette eksepsjonelle to-i-ett produktet, behandler ikke bare huden din med det beste innen hudpleie, men også perfeksjonerer den med nydelig farge og dekkevne.

 

For alle La Prairie Skin Caviar produkter klikk her

Skriv melding

Abonner Til toppen