Skjønne vårnyheter vi gleder oss til å bruke

Ny ladning med nyheter har kommet i butikken. Det er litt av hvert, både duft, makeup, hårprodukter og hudpleie. Vi er like spente hver gang, og gleder oss til å prøve disse deilige nye produktene.

Oribe Serene Scalp

Inneholder beroligende, nærende og kjølende ingredienser som hjelper med å fjerne død hud og flass. Etterlater håret og hodebunn sunt og silkemykt.

 

Hydra-Global Serum Anti-Aging Hydration Booster

Et ideelt fukt og anti-age serum for alle hudtyper som kan bli dehydrert på grunn av ulike faktorer som vær, sol, vind, klimaanlegg eller livsstil. Styrker hudens automatiske fuktbalanse, har en lett og vannaktig og konsistens og lukter deilig. Forbedrer hudens kvaliteter, minsker linjer og ujevnheter.

 

La Mer The Replenishing Oil Exfoliator 

La Mer The Replenishing Oil Exfoliator er en oljebasert sukker og salt peeling som etterlater huden silkemyk, pleiet og næret. Virker utrensende og jevner ut fine linjer og tørr hud. Kan brukes som en leppeskrubb også. Fantastisk produkt!!!

Omorovicza Magic Moisture Mist

En fuktighetsspray med en ny innovativ formula som kombinerer olje og vann. Gir en vektløs og lett fukt til huden samtidig som den beskytter mot forurensning, og den nærende oljen fornyer huden og gir den glød. Denne ønsker vi oss!!

Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask

En velpleiede kremet maske som gjør huden fast og silkemyk. Hibiscus er kjent for å lukke seg om natten for å bevare nektaren. Denne nattmasken vil med sin unike sammensetning med hibiscus og ingefærblader fornye huden, gjøre linjer mykere så man får en ungdommelig hud.

Soleil de La Mer The Bronzing Powder 

Glødgivende palett. Limited Edition. Fylt med næringsrike Miracle Broth ™, skaper dette silkepressede pulveret en glitrende solkyset glød, hvilken som helst dag på året. Harmoniske og lysende nyanser passer perfekt til å markere og definere ansiktets konturer. Huden ser strålende ut med en soloppvarmet, opplyst glød.

La Mer Soleil-Lip And Cheek Tint

Kremet rouge og lebestift i ett. Denne blandingen av glødende pigmenter med nærende olje gir huden et raskt hint av sunn farge. Fylt med nærende Miracle Broth ™, kan man legge legge den på lepper og kinn og få en delikat og fresh hud.

TOM FORD Fucking Fabulous

En enestående, eksklusiv og fabelaktig duft. En dekadent orientalsk lærduft med en forførende egenskap som avslører ditt private indre der fantasier blir virkelighet.

Atelier Cologne Absolue

Hver og en Cologne Absolue forteller og starter med en historie med vel bevarte skatter, emosjoner og sterke minner. Christophe Cervasel og Sylvie Ganter ønsker ikke at du bare skal ha en duft. Dufter handler om klær, klima, sinnstemning, humør, steder etc så man trenger en hel duftgarderobe, en duft for enhver anledning.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen