Slik beholder du fargen og gløden

Sommeren har vært fantastisk og solen har skint nesten daglig så nå har vel alle fått litt farge. Vi ønsker selvfølgelig å beholde denne fargen og gløden så lenge som mulig.

Her er våre tips:

Aftersun

Hvis du fremdeles skal slikke litt sol er det ekstra viktig å bruke aftersun som bevarer brunfargen lenger. Bruk gjerne en med litt skimmer som du kan bruke også uten at du har vært i solen.

 

Sisley Age-Minimizing After-Sun Care

Ved daglig bruk er After-Sun Care Tan Extender med på å redusere risikoen for at huden skal flasse av, så du kan beholde den vakre fargen lengre. Huden blir lekker, glatt og myk som silke.

 

Rudolph Care Aftersun Shimmer Sorbet 

Aftersun Shimmer Sorbet vil fremheve din vakre sommerglød etter en varm dag i solen med et elegant streif av gullstøv.

Ansiktsoljer

For at huden ikke skal se tørr og livløs ut er det viktig å bruke gode ansiktsoljer som gir huden glød.

 

Giorgio Armani Skin Care Crema Nera Extrema Recovery Oil

Giorgio Armani Skin Care Crema Nera Extrema Recovery Oil gjør huden strålende og glødende. Dette er en potent olje med eksklusiv Reviscentalis Ekstrakt som motvirker fine linjer, tørr- og slapp hud.

 

La Mer The Renewal Oil 

Ingredienser som forbedrer kollagenproduksjonen, synlig oppstrammer og mykgjør linjer. Hudens naturlige glød vil få en boost.

 

Kjær Weis The Beautiful Oil Facial Oil

En luksuriøs godbit for huden, Kjaer Weis ” The Beautiful Oil ‘vekker hudens naturlige glød.

Bronzin Gel

Når man har fått litt farge er det ofte ikke så fint å bruke foundation for den kan gjøre den grå og livløs. Bronzing gele er perfekt nå for å beholde gløden.

Tom Ford Bronzing Gel for woman 

Utviklet for å gjenskape effekten av litt sol på huden, og med en glød som får huden til å se sunn og frisk ut. Den vannbaserte, oljefrie sammensetningen tones enkelt ut uten å dekke til hudens naturlige trekk.

 

Sisley Sun Glow Gel Gold

 Sun Glow Gel  kaster et vakkert lys over huden, fremmer din solgyllene farge og er velegnet til alle hudfarger og hudtyper.

Solpudder

For å få litt dybde i ansiktet er det fint med litt solpudder som du legger på tinning og som et tretall på kinnene. Da får du en naturlig solkysset hud på de stedene solen treffer. Bruk gjerne et krem produkt istedenfor hvis du ikke vil ha pudder.

TOM FORD The Ultimate Bronzer

Tom Fords innovasjon introduserer en perfekt bronzing med kombinert flytende produkt og pudder. Den påføres huden uten å tørke den ut, og gir en silkemyk og forførende glød.

Sisley Phyto-Touche Illusion d’Été

Dette er et super lett gele pudder som med et enkelt grep gir en øyeblikkelig sol kysset hud. Et innovativ utjevnende kompleks som gir en myk effekt og et glødende resultat.

 

Kjær Weis Bronzer Lustrous

Bruk denne overalt solen treffer deg, som eplekinn og nesespissen, eller langs hårlinjen og under kinnbenet for kontur.

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen