Slik får du hud som en filmstjerne

Mange har ikke lyst til å gå så drastisk til verks og injiserer restylane eller botox i ansiktet, eller filler som det også kalles. Det finnes heldigvis kremer som har litt av den samme effekten. De vil ikke virke umiddelbart, men over en periode med riktig bruk vil man se at linjer blir mindre og huden bli mer plumpet.

 

La Prairie Skin Caviar Absolute Filler

En fuktighetskrem som virker ekstremt plumpende. Dette nyskapende tillegget til Skin Caviar-kolleksjonen er tilsatt en ekstra høy kaviarkonsentrasjon som jobber målrettet mot tap av volum og substans i huden. Kremen gjenskaper fylde og strammer opp huden så den blir spenstig og ungdommelig.

 

 

 

The Organic Pharmacy Rose Diamond Eye Cream

Øyekremen er et multi produkt da den fyller inn, løfter, plumper, glatter ut, lysner, reduserer poser og mørke ringer. Den skal påføres på øyepartiet under øyet, på øvre øyelokk, og over øyebrynet. Kan også påføres for å glatte ut huden over overleppen.

 

Amazing Space Moist Explotion

Amazing space Moist Explotion tilfører huden masse fukt og har en utglattende ”Filler-effekt” på hudens overflate.  Denne ansiktskuren passer til alle som ønsker å forebygge aldring og synlig minske rynker. Den virker antiinflammatorisk og er effektiv mot både sensitiv og stresset hud.

Omorovicza Oxygen Booster

Denne kjølende og beroligende geleen har et genialt avleveringsystem som bringer oksygenmolekyler inn i huden. Umiddelbart vil disse oksygenmolekylene plumpe huden og minske linjer og rynker, og huden får et fast og mykt utseende. Ansiktsmusklene vil slappe av med en botoxlignende effekt og få en ungdommelig utstråling.

La Prairie Line Interception Power Duo Cream

“THIS TRAVEL-FRIENDLY FACE CREAM IS LIKE BOTOX IN A BOTTLE” Skriver Harpers Bazar . Palmitoyl Hexapeptide-52 og Palmitoyl Heptapeptide-18 reduserer mengden av nevrotransmittere som gjør at musklene trekker seg sammen og man får mindre linjer og rynker. Dette gir den botox effekten vi snakker om.

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen