Slik gjør du kroppen klar for våren

Solen titter frem,og det er en helt fantastisk følelse. Så fantastisk er det kanskje ikke å ta av seg alle klærne og plutselig skulle vise frem den vinterbleke huden vår. Grøss og gru!!

Etter en lang vinter gjemt under lag på lag med tykke klær er det fort at fokuset blir lagt på ansikt og hår og at kroppen blir litt glemt, men det er det på tide å gjøre noe med nå.

Vekk med tørre og flassende legger og frem med glatte ben og glødende hud.

Vi gir deg tipsene til en sommerklar kropp.

1. Hårfjerning

Første steg til en glatt kropp er å fjerne uønsket hår på bena, under armene og ved bikinilinjen.

Voks er raskt og effektivt, til tider noe smertefullt, men det går fort over.  Ved voksing fjerner du hårene ved roten og det tar derfor 2-4 uker før hårene kommer tilbake.

Her på Gimle Parfymeri tilbyr vi voksing av alle slag. Legger, lår, armer, rygg, brazilian etc.

Se her på våre behandlingstilbud

 

2. Skrubb

En god kroppsskrubb er viktig for å fjerne tørr hud, øke blodsirkulasjonen og gi ny glød til huden. Skrubb kroppen jevnlig, 1-2 ganger i uken. Mange tror de skrubber vekk brunfargen de får fra solen, men det er altså ikke sant – så ikke vær redd for å skrubbe huden også gjennom sommersesongen.

Neom Body Scrub Great Day

Frisk grønn mynte med sitron, mandarinskall og appelsin. Produktet har et innhold av de renest mulige essensielle oljer som ikke bare dufter nydelig, men som også har terapeutiske egenskaper, som kan påvirke kropp og sinn.

Amazing Space Black Clarity Charchoral Body Scrub

Kroppsekfoliering som renser huden i dybden, skrubber og pleier. Inneholder mykgjørende og lindrende mineraler som fjerner døde hudceller og stimulerer huden ved å fremme cellefornyelsen. Kull er kjent for sin avgitende effekt og vil trekke til seg urenheter samt forfine porene.

The Organic Pharmacy Cleopatras Body Scrub

En fabelaktig sukker, honning og salt skrubb som fjerner døde hudceller, avgifter og fukter, alt samtidig. Etterlater huden supermyk og polert til perfeksjon. En helt luksuriøs opplevelse med roseblader og deilig blomster duft av Ylang Ylang og Rose.

Omorovicza Gold Sugar Scrub 

Omorovicza Gold Sugar Scrub er en kroppsskrubb med et hint av gylden dekadanse. Med fair-trade rørsukker jevnes hudens tekstur ved å fjerne døde hudceller.

3. Fukt

En tørr og matt hud er ikke særlig pent om sommeren så her gjelder det å smøre inn kroppen med fuktighetsgivende kroppskremer som gir huden spenst og glød. Har du tørr hud anbefales en rik kroppskrem, mens en normal hud klarer seg med en lett body lotion eller body milk.

La Mer The Body Creme

En multipleiende krem for kropp. Et eksklusivt mikroalge-kompleks, som svårt rikt på hyaluron syre, binder fuktigheten i huden. Omega-3 fettsyrer og vitaminer virker beskyttende og reparerende. Disse i kombinasjon med La Mer’s nåringsgivende havtang og en løftende blå alge formel, tilføres huden fukt, elastisitet, smidighet og klarhet i hudtonen.

Sisley Confort Extreme Body

Comfort Extreme Body Cream er spesielt utviklet til å gi øyeblikkelig lindring og intens langvarig pleie til de mest dehydrerende og lipidfattige områder på kroppen (føtter, albuer og knær). Den særlig effektive synergi av aktive planteekstrakter øker fuktnivået i huden og virker beskyttende og nærende. sheasmør og kokumsmør har både en øyeblikkelig virkning og en langvarig lindrende og reparerende effekt på huden. Gjenoppretter spenst i huden og reparerer skader. SOS pleie for skadet og irritert hud. Restorative Fluid Body Cream er beriket med naturlige planteekstrakter (gulrot, aloe vera, jioh) og essensielle oljer (geranium, lavendel). Kremen har en behagelig, flytende konsistens som absorberer raskt og virker kjølende og lindrende på huden.

 

Amazing Space Deluxe Body Balm

Delikat kroppsbalsam, som øyeblikkelig smelter inn i huden etter badet. Pleiende og fuktighetsgivende mango-smør med sterkt innhold av A-vitamin. Pleiende essensielle fettsyrer forfiner og oppstrammer huden sammen med jojoba og søt mandel. Duften er sensuell og romantisk fra rose, lavendel, geranium og ylang ylang.

 

 

5. Celulitter

Det er ikke så lett å bli kvitt celulitter over natten, men å få en god sirkulasjon i område der du er plaget vil definitivt gjøre de litt mindre synlig.

Sisley Cellulinov Intensive anti-cellulite body care

Aktive ingredienser som rødalger, indisk lotus, longan frø, rødalger kombinert med koffein og cedrol setter i gang utskillelsen av fettstoffer i huden og reduserer opphopningen av nye fettstoffer.

Amazing Space Detox & Anti Cellulite Oil Draining & Slimming Effect

Utrensende essensiell oljecocktail med avgiftende effekt. Virker antiseptisk og drenende ved opphopning av avfalsstoffer og veske. Effektiv mot cellulitter, og som hjelp mot fettdepot under slankekur. Eukalyptus forbedrer blodsirkulasjonen, og oljen kan derfor med fordel brukes av alle, som ønsker en lettere følelse i kroppen.

The Organic Pharmacy Resculpting Body Gel

Det ultimate kroppsproduktet som toner, strammer opp og former. Denne lette og fuktighetsgivende geleen inneholder grønn kaffe. Koffeinet i kaffen bidrar til å forminske cellulittene. Du får med andre ord merkbare resultater på ujevnheter.

Karmameju BUFF Natural Body Brush

Bruk BUFF til dypt rense huden, øke blodsirkulasjonen og stimulere kroppens lymfesystem for å fremme avgiftning. Regelmessig børsting vil forsiktig fjerne døde hudceller og renser porene uten å skade de ytre lagene av huden.
Tørrbørsting kan også bidra til å bryte ned cellulitter og forbedre muskel og hud – tone . Drikk rikelig med vann for å skylle bort giftstoffer.

 

 

 

6. Ikke glem føttene!

Føttene trenger godt med stell før de kan tres pent ned i åpne sko og sandaler. Ru og tørr hud kan fikses enkelt og effektivt med skrubb og pleiende kremer.

Karmameju More Exfoliating salt scrub 

En dyprensende saltskrubb som kombinerer mineralrik havsalt med de førsteklasses fuktighetsgivende egenskaper til soya-, macadamia- og mandeloljer. Essensielle oljer av lavendel og peppermynte letter skånsomt spenninger, mens grapefrukt- og patsjulioljer stimulerer og styrker huden ved å fremme lymfedrenasje og regenerering.

 

 

The Organic Pharmacy Peppermint & Manuka Foot Cream

En lett krem som raskt trekker inn i huden. Forfriskende fotkrem. Kjøler, frisker opp og gir pleie. Holder føttene i tip top stand.

 

Amazing Space Luxury Lavender Balm 

Hånd og fotkrem som øyeblikkelig smelter inn i hendene. Pleiende oljer som reparer tørr og sprukken hud. Duften er sensuell og romantisk fra rose, lavendel og geranium.

Erbaviva Refreshing Foot Balm

En godt luktende økologisk balsam til å forfriske mors trøtte og hovne føtter, ankler og legger. Hjelper med å stimulere sirkulasjonen med grapefrukt og sypress.

7. Selvbruning

Det er ikke like moro og tre inn i korte skjørt og bikini når kroppen fortsatt er vinterblek, men med enkle triks kan du jukse frem sommergløden før sommeren i det hele tatt har begynt.

La Mer The Face And Body Gradual Tan

Denne forfriskende selvbrunings lotion absorberes raskt for en jevn, helt naturlig glød uten striper. For en myk, naturlig glød uten soling. Påfør jevnt på nyvasket og skrubbet hud. Vask hendene etter bruk. Vår bestselger.

Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care

Selvbruneren fra Sisley gir rikelig med fukt, en jevn glød og absorberes raskt inn i huden. Vårt beste tips er å smøre et tynt lag i sirkelbevegelser før du går til sengs, og vi lover at du står opp med en farge som etter tre dager i sola.

Omorovicza Glam Glow

Omorovicza Glam Glow er en selvbruningskrem som gir ansikt og kropp en naturlig gylden glød, mens hint av ylang-ylang løfter sinnet og edle oljer fornyer huden.

Skriv melding

Abonner Til toppen