Slik unngår du tørre hender på vinteren

Nå er det ekstra kaldt og da blir hendene våre veldig utsatt. Da er det viktig med gode håndkremer som er rike og trekker godt inn i huden.  En skrubb er også perfekt for tørr hud da den skånsomt fjerner døde hudceller, samtidig som den tilfører huden gode oljer.

 

Sisley Buff & Wash Face Gel-tube

The Buff og Wash Facial Gel renser forsiktig og fjerner døde hudceller og urenheter. Geleen inneholder eksfolierende partikler, naturlige planteekstrakter fra sitron som sammen med essensielle oljer.

 

BYREDO Hand Scrub

Denne håndskrubben er laget av oljebasert salt som gjør den tørre huden på hendene mykere, fastere og næret. Finnes i tre dufter, Rose, Vetyver og Suede.

BYREDO Hand and Nail Cream Rose 

Denne silkemyke kremen fukter og mykgjør hendene etterlater en duft til glede for sansene.

La Mer The Hand Treatment

Algen i The Hand Treatment lindrer, fukter og beskytter tørre hender, mens et lysreflekterende kompleks forbedrer hudens tone og klarhet.

La Prairie Cellular Hand Cream

Intens fuktighet og anti-aging pleie for hendene.

Omorovicza Nourishing Hand Treatment 

Omorovicza Nourishing Hand Treatment er rik nok til å gi fuktighet og næring, likevel lett nok til å absorbere øyeblikkelig. Denne ikke-klissete håndkremen styrker og strammer opp huden. Vitamin C hjelper å redusere synligheten av pigmentflekker.

Sisley Confort Extreme Hand Cream

En lekker håndkrem som beroliger huden og er med på å bevare hendene vakre og ungdommelige. Den unike kombinasjonen av planteekstrakter med nærende og reparerende sheasmør og solsikkekjerneolje og fuktgivende guava- og gulerotekstrakt lindrer huden øyeblikkelig.

Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve

Deilig lindring for de tørreste og mest aktive hender. Denne populære håndkremen er en blanding av botaniske oljer for å berolige, pleie og fukte huden. Den tykke, rike og oljefrie formelen absorberes raskt og danner en “hanske-liknende” beskyttende barrière mot tap av fuktighet.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen