Synes du huden din begynner å bli slapp?

Når vi blir eldre vil huden vår bli slappere og miste elastisiteten. Dette er noe vi må regne med, men det finnes produkter som er laget spesielt for å styrke collagen og som også har en oppstrammende og løftene effekt. Spesielt er serumer med denne egenskapen det beste du kan bruke. Et serum er et produkt med aktive ingredienser som er ment å skulle virke dypere ned i huden. Det inneholder høye konsentrasjoner av dyptvirkende ingredienser og øker den totale effekten av hudpleien. Et serum virker aller best med en krem, og hudpleierne våre anbefaler at du bruker serum og krem i samme serie da de ofte kommuniserer med hverandre.

Her er våre anbefalinger:

Kiehl’s Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate

Dette effektive serumet er det nyeste tilskuddet til Kiehl’s populære “Dermatologist Solutions”-serien som anbefales over hele verden av ledende hudspesialister. Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate har en dokumentert effektiv formula som synlig strammer opp huden, bidrar til å definere ansiktskonturene og redusere synlig forstørrede porer.

Krem som anbefales til: 

Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Cream

precision_lifting_and_pore_tightening_concentrate_3605970748456_50ml-1

 

The Organic Pharmacy Gene Expression Lifting Serum

The Organic Pharmacy Gene Expression Lifting Serum adresserer ujevn hudtone, fine linjer, tap av elastisitet, forstørrede porer, mangel på glød, dehydrering (når huden mangler vann) og tørrhet (når huden mangler olje) som betyr at alle behov er dekket.

Krem som anbefales til:  The Organic Pharmacy Rose Diamond

top-serum

Omorovicza Rose Lifting Serum

Omorovicza Rose Lifting Serum får musklene i ansiktet til å slappe av på en botox-lignende måte for å hindre utviklingen av fine linjer og rynker mens en naturlig strammer gir huden et øyeblikkelig løft. Den virker i alle av hudens lag for å fornye og forynge den.

Krem som anbefales til:  Omorovicza Intensive Hydra-lifting Cream

roseliftingserum_1560x1960-btara

 Juice Beauty Stem Cellular Repair Booster Serum

Et lett geleserum med høy konsentrasjon av fruktstamceller, fettløselig vitamin C og Juice Beautys økologiske juicebase for å øke hudens cellefornyelse. Bedrer effekten av Stem Cellular Repair Moisturizer ved å styrke kremens evne til å penetrere huden. Serumet maksimerer resultatene på celletnivå ved å øke hudens fasthet og fjerne dype rynker.

Krem som anbefales til: Juice Beauty Stem Cellular Anti-Wrinkle Moisturizer

juicebeauty_stemcellular_boosterserum_900x900

La Mer Lifting Contour Serum

La Mer Lifting Contour Serum er oppstrammende og bringer konturer til et nytt nivå og forvandler ansiktets definisjon synlig. Resultatet er en forbedret og mer løftet silhuett hvor konturene kommer i fokus.

Krem som anbefales til:  La Mer The Moisturizing Soft Cream

lm-lifting

Amazing Space Formula A Serum

Reparerende, oppstrammende og super fuktpleiende serum. Gjenoppbygger hudens fibre, reparerer og forfiner effektivt ved skader, arr og rynker. Konsistensen er lett og fin som silke. Tillater huden at puste fritt, utskille avfallsstoffer og oppta oksygen om natten. Perfekt serum under dagkrem med sterk anti-aldrings pleiende og vevsstyrkende peptider, A-vitamin, hyaluronsyre og antioksidanter.

Krem som anbefales til:  Amazing Space Formula E Healing Face Balm

formula-a-small-2

La Prairie Skin Caviar Liquid Serum

Skin Caviar Liquid Lift er et serum som løfter, strammer og gir langvarig oppstrammende effekt. Cellene fornyes og huden næres og beskyttes. Dette serumet illustrerer en blanding av vitenskap og luksus.

Krem som anbefales til:  La Prairie Skin Caviar Luxe Cream

caviar-serum

 

Rudolph Care Anti-ageing Serum

Acai Anti-ageing Serum er en fuktgivende skjønnhetsbombe. Serumet er rikt på aktive, plantebaserte ingredienser, som motvirker hudens aldring. Alle ingrediensene har dokumentert effekt. Aprikoskjerneolje gjør huden smidig og forsterker elastisiteten, mens Gatuline Expression Extract løfter og glatter fine linjer med synlig Botox-lignende effekt.

Krem som anbefales til: Rudolph Care Acai Anti-aging Moisturizer

antig_ageing_serum-650x650_1_

Skriv melding

Abonner Til toppen