Tom Ford Beauty – eksklusiv web lansering

Tom Ford Beauty er nå lansert i nettbutikken vår. Det eneste stedet i Norge du kan få tak i det komplette sortimentet til fantastiske Tom Ford.
Opplev alle bestselgerne kun hos oss.

Gimle Parfymeri er Flagshipstore for Tom Ford Beauty, og er det eneste parfymeriet i Norge som har fullt sortiment av både makeup, hudpleie og dufter.

Våre profesjonelle makeupartister og butikkansatte er eksperter på disse produktene, og vil kunne hjelpe deg med sin unike ekspertise.

Her er Tom Ford’s bestselgere:

TOM FORD Fiber Brow Gel

Definisjon og symmetri er viktig for Tom Ford-ansiktet. Den fiberfylte sammensetningen børstes på brynene. Fyller igjen tynne bryn for å skape fyldige og naturlige bryn som gir symmetri og balanse til ansiktet.

TOM FORD Lip Color Indian Rose

Ifølge Tom Ford finns det ikke et vakrere tilbehør enn leppestift. Leppestift setter fokus på ansiktet og fullfører looket. Hver leppestift er Tom Ford’s moderne fortolkning av en essensiell makeupfarge. Formelen inneholder pleiende og eksotiske ingrediener.

TOM FORD The Ultimate Bronzer

Tom Fords innovasjon introduserer en perfekt bronzing med kombinert flytende produkt og pudder. Den påføres huden uten å tørke den ut, og gir en silkemyk og forførende glød. Den prismeliknende, hybride sammensetningen er det mest luksuriøse produktet fra.

For andre Tom Ford produkter klikk her

 

Skriv melding

Abonner Til toppen