Tuberose – Duften som er farlig forførende

Tuberose blomstrer i duftverdenen,men denne forførende blomsten har ikke alltid vært like populær. Under Dronning Victorias  regjering ble unge jenter stengt inne under blomstringen av frykt for den skulle utløse en spontan orgasme. I poesien til Thomas Moore og Percy Bysshe Shelley blir tuberose  nevnt som “the sweetest flower for scent that blows.”

Denne blomsternoten er mer enn bare en duft du etterlater på huden, den gir deg visstnok sex appeal. Den skifter mellom å være søt, sensuell og til tider kremaktig, og alle som du møter på din vei vil definitivt legge merke til deg, og huske deg for denne duften.

Her er våre favoritt tuberosedufter:

Aerin Fragnence Tuberose Le Soir

En utsøkt duft inspirert av den hvite Tuberoseblomsten. Denne duften passer perfekt til dagtid og fanger den friske, lyse parfymen av delikate knopper samlet i India ved daggry. Soldynket Neroli, Appelsinblomst, Jasmine, og de myke trenotene fra Cashmeran og Cedarwood kombineres i denne lysende duften. Finnes også i Aerin Fragnence Tuberose Le Soir

Fredrik Malle Carnal Flowers

Vi overdriver ikke når vi sier dette er en av de mest sexieste duftene som finnes. Tuberose er et klart midtpunkt, mens musk og kokos fungere som backup, noe som gjør den sensuelle, floral og kremet.

Pro Fumum Roma TVBEROSA 

Duften av feminitet med Tuberose, Jasmin og Gardenia

Giorgio Armani Privè Les Voyages Rouge Malachite

Dette er en varm og kraftigfull, men allikevel en myk og skjør duft. Den har noter av tuberose, salvie og amber som gjør den sensuell, levende og strålende.

BYREDO Flowerhead Eau de Parfum

BYREDO Flowerhead Eau de Parfum er en parfyme inspirert av indiske bryllup der betydningen av tuberose, jasmin, ringblomst og roser er avgjørende.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen