Våre ansattes beste skjønnhetstips og favorittprodukter

gimle favoritter

Vi her på Gimle Parfymer omgir oss hver dag med fantastiske produkter. Vi går på kurs og lærer oss om alt vi får inn i butikken, og tro meg det er mye vi har på ønskelisten.

Jeg har spurt de forskjellige som jobber her om å gi dere sitt beste skjønnhetstips. Det trenger ikke nødvendigvis være  produkter, men et personlig tips som man har lyst til å dele.

Også har vi bedt om de tre favorittproduktene de liker aller aller best.

Få nok søvn sier Somaya. Ingenting er så viktig for helsen vår og utseende enn god natt søvn. Du kan også bruke produkter som er laget for natten for å utnytte alle timene vi ligger under dynen. Gå på Yoga eller finn en treningsform som også er litt avslappende for både kropp og sjel. Vi har så mye å gjøre, og ofte er kroppen vår helt utslitt etter en arbeidsdag. Da er det viktig å ta vare på den på den riktige måten.

Her er Somaya sine favorittprodukter:

instant_plumping_mask_main[1]

 

Akupunktøren og homeopaten vår Annette anbefaler jevnlig akupunkturbehandling for å få balansen tilbake til kroppen og mer energi. Det er utrolig viktig for meg å få nok frisk luft. Mat er også noe jeg er ekstremt opptatt av.  Spis ren mat, og mat laget fra bunnen. Da vet vi hva vi får i oss. Vi trenger frisk luft og sunn mat for å holde oss friske og vakre.

Her er Annette sine favorittprodukter:

neom-real-luxury-collection-3[2]

 

Janicke er den som har jobbet lengst her på Gimle Parfymeri, og hun er et levende leksikon når det kommer til produktene våre og alt som har med Gimle Parfymeriet å gjøre egentlig. Hun anbefaler alle å komme seg ut av byen en gang i blant, og oppleve noe annet enn det travle bylivet. Det er mye vakkert der ut.

Janicke favorittprodukter:

 • La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream, dette er en liten investering, men den er verdt alle pengene. Jeg har prøvd mange øyekremer, tro meg, men dette er den beste for meg.
 • Omorovicza Thermal Cleansing Balm  Jeg har prøvd rensebalmer fra andre merker tidligere uten å bli fornøyd så jeg var ikke særlig positivt innstilt, men jeg må virkelig si at dette er det beste renseproduktet jeg har prøvd noen gang.
 • Tom Ford “White Suede” Dette er min favoritt duft. Den er sober og annerledes enn andre klassiske parfymer.

000195951

 

 

Ikke glem å le sier makeupartisten vår Lars. Humor i hverdagen gjør deg både glad og vakker. Vi her på Gimle parfymeri får rikelig med Lars sin humor, og det er vi utrolig glade for. Elsk mer er også et av hans mottoer her i livet.

Lars elsker multiprodukter som kan brukes til flere ting

Lars sine favorittprodukter:

 

Wenche er en av våre dyktige hudpleiere, og etter mange år i bransjen vet hun hvordan man skal ta vare på huden sin. Drikk masse vann, bruk solfaktor og peel huden jevnlig er hennes beste råd. Hun har blitt veldig begeistret for La Mer sine produkter som ikke bare er vidunderlig å smøre på seg, men som også virker.

Wenche sine favoritt produkter:

 • La Mer The Reparative Face Sun Lotion SPF 30 ,  beskytter og jobber med anti-age på en gang. Gir en vakker glød i tillegg.
 • Crême De La Mer, etter så mange år i bransjen har jeg vært borti mange produkter og kremer. Dette er virkelig en av de beste.
 • Genaissance de la mer The Serum Essence, vi trenger som sagt mye veske innenfra hvis vi skal ha en sunn og gjennomfuktet hud., men å tilføre huden fukt utenpå er også viktig. Dette serumet er et superserum som virkelig gjør alt. Fukter, minsker linjer, løfter, strammer, gir glød og energi.

_11556967[1]

 

 

Peel huden din regelmessig sier vår andre dyktige hudpleier, Sissel som også har mange års erfaring. Hvis du ønsker en glansfull og frisk hud er du nødt til å fjerne døde hudceller, og dette gjøres ved å peele huden.

Sissel sine favoritt produkter:

 • Oribe Shine Supershine Moisturizing Cream, kan ikke leve uten denne hårkremen som jeg bare drar gjennom vått eller tørt hår. Gjør at håret skinner, ser sunt og glansfullt ut.
 • Tom Ford Traceless Foundation, denne er perfekt for min lyse og tørre hud. Gir en fin og naturlig glød,
 • La Prairie Cellular 3-Minute Peel, dette er min favoritt peeling. Det er en enzym peeling som bare skal ligge på i noen minutter.  I love it!

500393758_product_1

 

Marte, den andre makeupartisten vår anbefaler alle å peele huden og bruke fuktmaske jevnlig for å få en fin glød. Dette er et kjempe viktig grunnlag før man legger makeup.

Marte sine favoritt produkter

 • La Mer The Renewal Oil. jeg er egentlig ikke så glad i oljer ,men denne er jeg blitt helt avhengig av. Den kan brukes til alt og gir fantastisk fukt og glød til huden.
 • Giorgio Armani Beauty Maestro Glow. Denne nye foundation fra Armani er super fin og gir glød til huden uten at den blir glinsende. Den gir en fin solkysset hud.
 • Tom Ford Soleil Blanc. Denne duften har ikke kommet ennå,  men vi har en prøve på den her i butikken og jeg synes denne lukter fantastisk. Gleder meg til å bruke den på varme sommerdager.

 NMC207H_mk

 

 

.Gjengen

……Og ikke minst, ha tro på deg selv og vær glad. Ikke noe er vakrere enn glade og lykkelige mennesker. Har man det godt inni seg vil man automatisk utstråle denne gleden og det vil synes. Det viser seg at bare ved å smile uten egentlig for noen grunn gjør at vi øker serotonin nivået i kroppen. Kroppens eget lykkehormon.

Hilsen alle oss på Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen