Våre favorittdufter til vinteren

Når klimaet blir kaldere ønsker mange dufter som gir en varmende følelse, og da kan det passe fint med litt krydder. Man kan svøpe seg i dypere, mer sensuelle dufter. Kategorier som orientalsk, vanilje, krydder, tre, ambra og musk gir dype, spennende dufter som ofte sitter godt og som passer perfekt til vinteren. Her er våre favoritter:

Siwa fra MEMO

Siwa er en veldig myk, kremaktig og luksuriøs duft. Den dufter som følelsen av et kasjmirsjal, varm som et teppe. Perfekt å svøpe seg i nå på vinteren. Noter av vanilje, whisky og popkorn.

 

Aerin Fragrance Collection Amber Musk 

Amber Musk er en varm og innbydende duft, som føles myk og pudret. Den er velbalansert og klassisk, med noter av musk og amber.

 

Ormonde Jayne Tsarina Intensivo 

Tsarina uttrykker overflod og lidenskap. Den er en mer barokkinspirert parfyme med en spesiell blanding av lærnoter, rik vanilje, amber og sverdlilje-olje.

 

BYREDO Bal D’Afrique Eau de Parfum

BYREDO Bal D’ Afrique er en varm og vetiver-inspirert parfyme skapt med bakgrunn i 20-tallets Paris sin omfavnelse av afrikansk kunst, musikk og dans.

 

Giorgio Armani Privè Collection Ambre Eccentrico

Giorgio Armani Privè Collection Ambre Eccentrico er en karismatisk treduft, mystisk og avhengighetsskapende med amber, vanilje og benzoin.

 

Pro Fumum Roma VANITAS

Vanitas er en vaniljeduft utenom det vanlige. Den er søt med en mystisk kant fra myrra, appelsinblomst og sandeltre gjør den sensuell og sofistikert. En ekstremt forførende duft som gjør at du blir lagt merke til.

 

Sisley Soir d’Оrient

En nydelig krydret og orientalsk duft fra Sisley. Drømmende, feminin og klassisk. Med noter av røkelse, pepper og tyrkisk rose.

Skriv melding

Abonner Til toppen