Vårrengjøring av huden steg for steg

Solen skinner mer og mer for hver dag som går så nå er det på tide å ta en liten vårrengjøring av huden også.

Her er 5 trinn for å få en strålende og glødende hud til våren.

1. RENS-Våren er en fin tid til å fokusere på å rense huden i dybden. Bruk et renseprodukt som fjerner toxiner fra hudoverflaten.

Omorovicza Cleansing Foam

Et renseskum med duft av appelsinblomst som er en fornøyelse å bruke morgen og kveld; den fjerner sminke og urenheter uten å fjerne den naturlige fuktigheten i huden ettersom den ikke inneholder skadelige sulfater.  Kobberglukonat detoxer og regulerer produksjonen av talg.

TOM FORD Purifying Cleansing Oil 

Pleiende renseolje med en perfekt kombinasjon av pleiende naturoljer som renser og gir huden en detox – uten å ødelegge hudens fuktbarriere. Fjerner makeup, urenheter og giftstoffer slik at huden bedre kan ta imot den påfølgende fuktpleien.

La Prairie Foam Cleanser

Gir ren og klar hud. Fjerner makeup og forurensning i overflaten. Tilpasset alle hudtyper.

 

 

 2. DYPTRENSENDE MASKER-Bruk deretter en leirmaske som virker avgiftende, og som renser tette porer og som drar ut urenheter slik at du får en myk og klar hud. Slike masker vil også regulere talgbalansen i huden når den nå må justere seg litt etter varmere vær.

Omorovicza Deep Cleansing Mask

Denne kalsium og magnesium rike masken renser tettede porer og lysner huden når den trekker ut urenheter. Myrgjørme har rensende effekter på huden og etterlater den ikke stram.

 

Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

Leirmaske som renser og fjerner giftstoffer fra huden. Reduser synligheten av forstørrede porer, samtidig som den beroliger sensitiv hud.  Gir fuktighet og beskyttelse. Inneholder  hvit leire fra Amazonas, havre og aloe vera.

Amazing Space Red Clay Mask Pore Minimizer

Unik marokkansk rødleiremaske, som dyprenser, minimerer porene og forfiner hudens overflate. Agurkekstrakt kjøler mildt og lindrer huden. Masken renser dypt ved å absorbere urenheter og “døde” hudceller, super rens av tilstoppede porer.

Grown Alchemist Deep Cleansing Masque

En dyptrensende leirmaske formulert for å avgifte huden. Forbedrer merkbart hudens fasthet og etterlater den synlig revitalisert, glatt og fuktet.

3. EKSFOLIERING- Dette er virkelig nøkkelen til en frisk og klar hud. Ekfolier to eller tre ganger i uken under vår månedene.

Sisley Gentle Facial Buffing Cream

Buffing Cream påføres som en maske og “rulles” av igjen. På den måten fjernes døde hudceller og urenheter, som er med på å gjøre huden trist og matt. Dette skånsomme produktet inneholder kamille, som har lindrende og mykgjørende egenskaper og gir en fantastisk virkning på sart hud. Ved regelmessig bruk er produktet med på å forbedre hudens struktur og bevare den glatte, jevne overflaten.

Stem Celluar Resurfacing Micro-Exfoliant 

En intensiv eksfolierende mikrodermabrasjon som reduserer fine linjer, gjør huden mykere og jevnere. Et godt aternativ til vanlig kjemisk dermabrasjon som gjøres på hudpleieklinikker.

Omorovicza Copper Peel

Omorovicza Copper Peel er en skummende to-trinns eksfolieringen som kombinerer en blå kobberpasta og en melkesyreaktivator som polerer og jevner huden og synlig reduserer porene for en klarere, mer jevn hudtone.

La Mer The Replenishing Oil Exfoliator 

La Mer The Replenishing Oil Exfoliator er en oljebasert sukker og salt peeling som etterlater huden silkemyk, pleiet og næret. Virker utrensende og jevner ut fine linjer og tørr hud.

 

 

3. FUKT- Det er helt essensielt å holde huden godt fuktet året rundt, og våren er ikke noe unntak. UV stråler og air condition kan ha stor innvirkning på huden så pass på at at du fremdeles fukter den, men gå over til litt lettere kremer nå fremover mot sommeren.

La Mer The Revitalizing Hydration Serum 

Et super lett og forfriskende serum som er stappfull av fukt som mykgjør og plumper huden. Grønn-brun- og rødalger gir huden pulserende liv og energi så den vil stråle og få en vakker glød.

Omorovicza Intensive Hydra-lifting Cream 

En roseduftende fuktighetskrem som skal brukes hver dag. Denne kremen løfter og plumper huden øyeblikkelig. Det gir også vedvarende, langvarig fuktighet til tørr hud.

Giorgio Armani Beauty Mineral Hydrating Prima Lotion

Giorgio Armani Beauty Mineral Hydrating Prima Lotion gir en deilig følelse av komfort til huden og fukter selv en svært tørr hud. Den er beriket med aprikosolje som trekker rakt inn i huden ogir den en vakker glød og en strålende smidig  og myk tekstur.

Sisley Botanical D-tox

Effektiv detox-kur for alle hudtyper. Etter kun 4 ukers bruk er huden synlig friskere, og linjene er mindre synlige. Detoksifisering gjør at huden ser friskere ut om morgenen, og du får din naturlige glød tilbake.

 

4. BESKYTTELSE MED FARGE-For å forebygge alderdomstegn og solskader må man nå alltid bruke beskyttelse på våren. Kremer som både har beskyttelse og litt farge passer perfekt nå før vi får farge fra solen.

Omorovicza Complexion Perfector BB Light

 Er hyllet som ”sjønnhetspleiens lommekniv”. Den silikonfrie  Complexion Prefector BB SPF 20 en fuktighetskrem, en foundation, en solkrem, en concealer og antialdringskrem alt i ett.

Sisley Broad Spectrum Sunscreen SPF 30 Porcelaine

Kombinasjonen av aktive planteekstrakter, E-vitaminacetat og essensielle oljer er med på å holde huden smidig, glatt og fuktet. Produktet har en fin og glatt konsistens, så den er lett å påføre og ikke legger seg i som en skinnende hinne på huden. Fås i 4 farger: golden, amber, natural og porcelaine.

La Mer The Reparative Skintint Spf 30

Denne fargede dagkremen gjør huden sunn, glødende og jevn. Den potente gjærekstrakten “The Miracle Broth” reparerer hudens overflate og minimerer linjer og rynker. Spf 30 og antioksidanter beskytter mot ytre miljøfaktorer som sol forurensning og stress.

 

5. DETOX– Dette er et viktig steg i vårrengjøring regimet. For å få den beste effekten av alle disse produktene er det lurt å drikke masse vann, spise sunde og balanserende måltider, inkludert frukt og grønsaker for å se og føle seg fantastisk.

Amazing Space D-Tox Tea Fenugreek & licorice

Denne sammensetningen av økologiske og antiseptiske urter kombinert med velsmakende ekstrakter, stimulerer kroppens utrensing av overflødig væske og avfallstoffer når teen inntas regelmessig. Denne urteblandingen inneholder rensende bukkehornsfrø, fennikel, anisfrø og lakrisrot.

Amazing Space D-tox 90 tabletter

D-tox består av vitaminer, mineraler og vegetabilske ekstrakter, som alle alle styrker energinivået i kroppen. Inneholder brennesle, artisjokk, mariatistel og løvetann som har utrensende virkning på kroppen. Gurkemeie, guarana, C vitamin og maté er kjent for å stimulere fordøyelsen og balansere appetitten. Grønn te tilfører potente antioksidanter som forebygger aldring og et høyt innhold av rosenrot er kjent for å øke kroppens vitalitet.

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen