Vidunderlig duftende kroppsoljer

Lykken er å kunne smøre kroppen inn med en velduftende olje som virkelig pleier huden. Perfekt i solen på sommeren når vi ikke bruker parfyme.

TOM FORD Soleil Blanc Body Oil 

Temperaturen stiger med denne luksuriøse pleien til kroppen fra Private Blend Soleil Blanc. Inspirert av eksotiske reiser til private øyer hvor sommeren varer hele året.

 

Kiehl’s Nourishing Dry Body Oil 

En luksuriøs og lett kroppsolje som nærer og fukter huden og som hjelper til med å opprettholde en jevn, myk og bløt hud. Beriket med oljer fra grapefruktkjer og Squalane som raskt absorberes inn i huden. Dufter herlig av vanilje og mandel. Helt avhengighetsskapende!

Neom Daily superskin bodyoil

Denne kroppsoljen er formulert for å gi en tørr hud en pleiende boost. Oljen kan også brukes som massasjeolje, gjenoppretter og gir glød til huden. Dufter av grønn mynte og mandarin.

 

Oribe Côte d’Azur Luminous Hair & Body Oil 

Opplev Oribes signaturduft med denne luksuriøse og glitrende oljen som gir huden eller håret en silkeaktig glans og mykhet. Innslag av italiensk bergamott, jasmin og sandeltre kombineres med en blanding av nærende oljer.

 

The Organic Pharmacy Sweet Vanilla Dry Oil 

Fylt med en delikat duft av søt vanilje, nærer og reparerer denne deilige oljen både hud og hår. Beriket med en eksklusiv cocktail av 7 forskjellige antioksidantrike planteoljer og en lett konsistens som absorberer raskt inn i huden.

 

Karmameju Hope Body oil

En sanselig opplevelse av eksotisk kroppsolje med en harmonisk blanding av blomster, trenoter og krydder

TOM FORD Neroli Portofino Body Oil

Denne oljen fanger essensen av den friske bris, det krystallklare vannet og det frodige plantelivet ved den italienske rivieraen.

Skriv melding

Abonner Til toppen