Vinterferieluksus

Vinterferien nærmer seg og det er fremdeles noen uker til med kulde, snø, is og mørke dager.

Det er derfor ekstra viktig å kose seg i denne tiden, og er du så heldig å ha fri i vinterferien kan du bruke tiden på å pleie deg selv litt.

Her er noen luksus produkter

Sisley Confort Extreme Body

Denne kremen er spesielt utviklet til å gi øyeblikkelig lindring og intens langvarig pleie til de mest dehydrerende og lipidfattige områder på kroppen (føtter, albuer og knær). Den særlig effektive synergi av aktive planteekstrakter øker fuktnivået i huden og virker beskyttende og nærende. sheasmør og kokumsmør har både en øyeblikkelig virkning og en langvarig lindrende og reparerende effekt på huden.

Aerin Fragrance Collection Amber Musk 

«Amber Musk er en varm og innbydende duft som du får lyst til å Omsvøpe deg i-som et bløtt teppe på en kald, snøfylt aften»

Anti Ageing Silk Eye Mask

Det lukseriøse internasjonalt anerkjente britisk lagde Holistic Silk sine fløyelsmasker, fylt med lavendel; er en vidunderlig opplevelse. Den stenger alt lys ute og fyller luften rundt deg med deilig avslappende aroma. Det vakre fløyelsbåndet gjør at du kan justere masken og du vil ha følelsen av å ikke ha noe over øynene.

La Mer The Reparative Face Sun Lotion SPF 30

Denne luksuriøse solkremen absorberes raskt og gir bredspektret UVA / UVB beskyttelse og kraftige anti-aging fordeler. Vakker glød mens huden blir beskyttet og fuktet.

Giorgio Armani Beauty Eye Tint Rose Ashes 

Giorgio Armani Eye Tint er den første flytende øyenskyggen på markede av sin type. Den innovative formelen forvandles fra flytende til fast og fester seg umiddelbart  til øyelokket, gir 16 timer holdbarhet og legger seg ikke i striper.

Omorovicza Midnight Radiance Mask

Våkn opp til en strålende og glødende hud med denne nattmasken. Formulert med aktive ingredienser fra sandlilje og salisylsyre vil geleformelen smelte inn i huden og eksfoliere, samtidig som den setter i gang cellefornyelsen og bekjemper pigmentering.

Giorgio Armani Prima Glow-on Moisturizing Balm

 Den ble formulert for å hjelpe huden med å oppnå en sunn glød gjennom maksimal hydrering som varer i 24 timer. Ved bruk av denne ansiktskremen, blir huden replumpet og reparert, og den skaper en feilfri overflate før påføring av makeup. Etter fire ukers bruk av denne fuktighetskremen, vil fine linjer jevnes ut og hudens totale kvalitet føles mer komfortabel, smidig og næret.

Neom Candle Real Luxury

Den sofistikerte og distinkte blandingen består av blant annet av jasmin som er hyllet for sin evne til å inspirere sansene og virker oppløftende. Denne unike duften er satt sammen med rosentre utvalgt for sine roende og varmende egenskaper som balanserer kropp og sinn samt beroligende lavendel.

Omorovicza hudpleiebehandling

I vinterferieuken er vi er så heldige å få besøk av Maria, Omoroviczas egen hudspesialist fra Budapest. Dette er unik hudpleiebehandling med fantastisk og en helt spesiell ansiktsmassasje der vi skreddersyr en behandling som får din hud til å stråle. Huden etterlates gjennomfuktet, klar, fast og glatt. En unik og ekstremt potent hudpleieserie fra Budapest. To nobelprisvinnere i medisin står bak denne helt spesielle hudpleieserien som kombinerer banebrytende Hydro Mineral Transference TM med kraften fra vannet, som har utspring i eldgamle termalske kilder. Behandlingene skiller seg ut med en utrolig aktiv massasje som gir ansiktet ditt et løft og setter i gang sirkulasjonen. Ring oss på 22 44  61 42 for time.

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen