10 favoritter fra kultmerket Augustinus Bader.

Denne uken har vi hatt besøk av Augustinus Bader teamet, og du kan tro vi er inspirert. Hudpleieserien som har tatt oss, dere, og verden med storm. Grunnen til suksessen? Svaret ligger i professor Baders 30 års forskning på hud og stamcelleteknologi.

Han har utviklet og patentert et kompleks kalt TFC8, som enkelt forklart klarer å få cellene dine til å kommunisere og jobbe som de skal. Du går ikke bare inn og pynter på et problem, men jobber med huden der det trengs og utvikler en sunn og god hudhelse. Har du akne, ønsker å jobbe med tidlige aldringstegn, eller bare ønsker mer fukt? Uansett hvordan huden din oppfører seg eller hvilke utfordringer den har vil Augustinus Bader kunne være en fantastisk serie for deg!

Tre viktige ting å vite:

  • Du får ikke større effekt av å ha flere produkt, TFC8 finnes i alle seriens produkt og vil få cellene dine til å jobbe fra første steg. Augustinus Bader filosofien handler om at «less is more» og du kan faktisk komme unna med en rens og en krem. Serien har vokst seg langt større på bare de to siste årene fordi etterspørselen på ulike produkter er så stor, ikke fordi du må utvide rutinen.
  • Augustinus Bader er blant de aller reneste seriene i verden og inngår ingen kompromiss hva gjelder ingredienser og kvalitet. De bruker naturlige ingredienser og backer dem med vår tids aller fremste hudforskning.
  • Gimle Parfymeri er eneste autoriserte forhandler av Augustinus Bader i Norge. Under kan du lese om 10 av våre favoritter fra serien.

The Ultimate Soothing Cream

The Ultimate Soothing Cream er en ypperlig krem for deg som er sensitiv, trenger godt med fukt, vil bekjempe rødhet og som liker rike teksturer. Kremen fukter i dybden og pleier huden med en unik blanding av aktive ingredienser, inkludert super-antioksidanten totarol, og vitamin B3, som beskytter huden mot ytre påvirkninger og balanserer huden. 

The Body Cream

The Body Cream var faktisk merkets tredje produkt etter Ther cream og The rich cream. Den ble laget fordi effekten folk fikk av ansiktskremen var høyt ønsket til kroppen også. Dette er en svært rik, luksuriøs krem til kroppen, som gir dyp fukt og synlig forbedrer hudens tekstur. Kremen motvirker cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud. Den kan oppleves noe “trå” i konsistensen, så velg deres The Body Lotion dersom du ønsker en lettere tekstur.

The Body Oil

Populære The Body Oil gir godt med fuktighet, og styrker barrieren med en effektiv miks av plantebaserte ingredienser som vitamin E, arganolje, og gjenoppbyggende squalane. Den reduserer synligheten av celluliter, strekkmerker og pigmentering og du vil merke at huden oppleves mer elastisk. Denne er en favoritt hos mange fordi den trekker så fort inn i huden og gir en vakker glød. Kan også blandes med The body cream for å gjøre denne lettere å smøre ut.

The Eyebrow & Lash Enhancing Serum

Endelig et vippeserum som fungerer, helt fritt for skadelige stoffer og ingredienser som gjør øyepartiet rødt. Dette serumet styrker og pleier hårsekkene, reduserer hårtap, og øker produksjonen av keratin som bedrer hårkvaliteten. Det eneste minuset med dette serumet er at du vil bli avhengig…

The Retinol Serum

Dette må være verdens beste retinolserum! Fordi kombinasjonen TFC8 og retinol er så effektiv oppdaget Augustinus Bader at de ikke trengte mye retinol for å skape ønsket resultat på huden. Derfor er dette et retinolserum hvor du får alle fordelene av retinol, uten ulempene (Si farvel til retinol som skaper irritasjon, rødhet, og flassing). Dersom du ikke allerede er kjent med fordelene av et retinolserum har vi laget en liste her:
– Reduserer tydelig forekomsten av dype linjer og rynker
– Reduserer urenheter og kviser, og gir en klar og jevn hud
– Optimaliserer hudens bakterieflora og hindrer uønskede bakterier (Fantastisk for alle som opplever akne og hormonell akne)
– Reduserer aknearr, hyperpigmentering, og rødhet (!)
– Bevarer, holder på fukten og gir en fyldigere og friskere hud.

Gjør deg klar for synlige resultater og en sunn, rolig, klar og fresh hud. Husk å bruke solkrem på dagtid.

The Face Cream Mask

Du vil elske denne ansiktsmasken i sommer. Det er mye vi kan si om denne favoritten, men først av alt vil vi dele noen testresultater med dere:
– 99 % synes hudtonen og teksturen er merkbart forbedret.
– 98 % synes huden deres føles intenst hydrert.
– 98 % synes huden virker løftet, oppstrammet og fastere.
– 95 % synes huden ser jevnere ut, med mer utstråling og en sunn glød.

Denne lette gelè masken gir øyeblikkelig fukt til huden og forhindrer vanntap. Den løfter og strammer opp huden i ansikt og på hals, og har en lysnende effekt som gir huden en vakker utstråling. Perfekt å legge etter The Retinol Serum et par dager i uken.

The Rich Cream

“Best Splurge – Moisturizer” BAZAAR’s 2020 Anti-Aging Awards

Denne, og flere andre gjeve titler pryder halsen til The Rich Cream. Merkets første produkt har allerede fått kultstatus. Den rike fuktgivende kremen stimulerer hudens cellefornyelse og gir fukt i dybden. Den reduserer også fine linjer og hyperpigmentering, og jevner ut hudtonen. Kremen er uparfymert og passer for deg med normal til tørr hud.

Kliniske testresultater (Basert på en 4 ukers klinisk studie med 30 deltakere)
– Rynker i pannen ble redusert med 37%
– Rynker rundt øynene ble redusert med 54%
– Hudens fasthet og elastisitet ble forbedret med 36%

The Eye Cream

Professor Bader sier:
“Because the skin around the eye area is especially thin and sensitive, it is often one of the first parts of the body to show visible signs of damage, including puffiness, dark circles, fine lines, wrinkles and crepiness. That’s why we felt it was so important to infuse our renewing technology, TFC8®, into a concentrated yet gentle formula developed especially to target these concerns while nourishing and repairing this delicate skin.”

Dette er øyekremen som gjør alt. Et powerhouse av effektive ingredienser som Vitamin C, B5, , alger, aminosyrer, og niacinamide klarer den å minske mørke ringer under øynene, hovne og trette øyne, fine linjer og rynker, samtidig som den strammer opp og gir fukt.

The Face Oil

Huden føles så fuktet, og fornøyd etter bare et par dråper av denne nydelige ansiktsoljen. Den er rik, men trekker raskt inn i huden og etterlater den full av liv og glød. The face oil er satt sammen av en rik blanding av botaniske oljer; Babassu olje, arganolje, og hasselnøttolje, i tillegg til å være proppet med antioksidanter. Som alle produkter fra Augustinus Bader er den formulert uten irriterende eller allergifremkallende stoffer, er parfymefri, og passer alle hudtyper.

The scalp serum

Vi har virkelig fått øynene opp for hodebunnspleie det siste året, og et scalp serum er helt essensielt i vår rutine nå. Håret blir blankt og sunt, hodebunnen holdes i balanse, og blir tilført fukt, uten at håret blir fett. The scalp serum er også formulert spesielt for å redusere hårtap, og stimulere til ny vekst. Som om det ikke var nok får du også en UV-beskyttelse med på kjøpet.

Kommentarer

[…] i dette innlegget kan du lese om ti av våre favorittprodukter fra […]

Skriv melding

Abonner Til toppen