10 skjønnhetstips for dagen derpå

hangover-beauty-tips2

 

Etter en sen kveld ute, kommer dagen derpå hvor man kanskje ikke føler seg så bra. Det er ingen vei utenom hvis du skal opp å se presentabel ut så da er det bare å prøve å repare eller skjule skadene så godt som mulig.

Her er våre beste tips:

1. Ta av sminken før du legger deg

Du føler kanskje ikke for å gjøre det, men du vil alltid være veldig glad for det dagen etter. Fjerner du ikke sminken vil den tette igjen porene og huden vil se ennå verre ut når du våkner om morgenen.

wipes

2. Drikk vann før du går og legger deg

Du vil bli overasket over  hva et glass vann kan gjøre for deg etter en lang og fuktig kveld. Alkohol dehydrerer kroppen, og dette gjør at du føler deg dårlig. Bare et glass vann kan gjøre den store forskjellen, og huden din vil unngår å tørke helt ut. Er du litt oppegående tar du i tillegg til vann ekstra B-vit, magnesium og c-vit.

3. Bruk en ekstra pute

Legg en ekstra pute under hode. Ved å heve hode litt vil man unngå hovne øyne og ansikt generelt, og du vil føle deg mer opplagt. For å virkelig slippe hevelser og sovemerker anbefaler vi silkeputerekk.

4. Ta deg en dusj

Det første du bør gjøre om morgen er å ta deg en deilig lang dusj uansett hvor dårlig du føler deg. Alternere med kaldt og varmt vann så vil huden din våkne opp. Bruk dusjsåper som lukter friskt og som gir deg litt energi.

 

dusj bilde

Selv om du husket å drikke vann før du la deg, vil du uansett bli ganske dehydrert så hvis du husker å smøre huden vil det være til stor hjelp. Bruk gjerne dobbelt så mye fuktighetskrem som du ellers ville brukt, og la den få god tid til å trekke seg inn før du tar på makeup. Vi anbefaler at man bruker en av av våre mirakelmasker på natten eller dagen derpå.

En deilig og oppfriskende ansiktspray er også deilig å kunne spraye seg med utover dagen.

Masker du kan du bruke på natten:

maske rekke

Masker du kan bruke når skaden først er skjedd:

maske bilde 2

 

Fuktspayer:

AV bilde

 

6. Øynene trenger ekstra pleie

Det er ofte øynene vi blir gjennomskuet på når vi er slitne så derfor er det ekstra viktig å tenke på at de trenger pleie, og bruke spesielle produkter som er rettet mot øyepartiet.

øyepleie bilde

7. Smink deg naturlig

Ingenting er verre enn folk som overdriver sminken dagen derpå. Ikke blir fristet til å dekke deg til, men hold deg til en naturlig look. Bruk  kun en farget dagkrem,  litt concealer hvor det trengs og en litt lys lebestift og kremrouge.

Farget dagkrem:

tint bilde

Concealer:

con bilde

Kremrouge:

Naturlige rosa lepper:

lip bilde

 

8. Open up your eyes

 Du kan godt være trøtt, men du vil jo ikke se trøtt ut. Bruk en øyevippetang og en god maskara i tillegg til produkter tilpasset øyepartiet så vil du få et våkent  blikk.

curl bilde

9. Spis frokost

Bare kaffe er ikke nok om morgen så prøv å spis litt frokost. Bare et eple eller en banan vil sette i gang metabolismen og vil hjelpe kroppen med å rehydreres. Man vil også få litt energi av mat, og føler du deg bedre, vil du også se bedre ut.

10. …og helt tilslutt SMIIIL.  Ingenting ser verre ut enn et surt ansikt.

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen