10 tips til deg som skal gifte deg til våren

bry kollasje

Når våren kommer blir det også tiden for brylluper.  Mange kommende bruder kommer innom oss her på Gimle Parfymeri for sminkeveiledning eller for å kjøpe Jennifer Behr hårpynten vår, og vi synes det er så hyggelig å kunne hjelpe.

Her er noen brude tips vi kan dele med dere så man virkelig kan stråle på den store dagen.

1. Bestill en hudpleietime en uke i forkant.

Vi anbefaler hudpleiebehandlinger som gir glød så enten

 • Omorovicza Illuminating Facial, Til deg som ønsker strålende gjennomfuktet hud. Unik copper peeling forfiner overflaten
 • The La Mer Custom Facial IntenseRens med diamant peeling, intens fukt behandling og avslappende ansiktsmassasje. I denne behandlingen inkluderes også fuktpleie med massasje av ben og armer. Hele deg slapper av.
 • Voksing av hårVåre hudpleiere kan vokse og garanterer flott resultat. Vi ønsker at du skal slappe av selv om voks kan gjøre litt vondt. Derfor har vi med varme stener under ryggen og avslutter med en lett massasje. Økologiske spesialprodukter påføres mot inngrodde hår og for å hindre hurtig hårvekst.

as-nyhet-behandling

2. Bestill en brude makeupveiledning  med prøvetime

Makeupartistene våre her er spesialister på brudemakeup som skal se naturlig ut og ikke minst sitte hele dagen. Ring oss god tid i forveien for å avtale timer.
Dette er en helt spesiell dag, vi vi gjøre alt for at dine ønsker skal bli oppfylt denne dagen.

3. Ta godt vare på huden din i forkant

Drikk masse vann, spis sunt og få nok søvn så vil huden din se sunn og frisk ut til den store dagen. Her er litt hjelp

as_multivitamin-small_1

4. Bruk peeling og ansiktsmaske  en gang i uken

Hvis du i god tid i forveien bruker peeling og ansiktsmaske en gang i uken vil huden bli lykkelig og den vil stråle. Dette vil også gi et godt underlag til makeupen.

 • La Mer The Lifting and Firming Mask, denne masken stimulerer produksjonen av kollagen, løfter og plumper, samtidig som den forbedrer elastisiteten. The Miracle Broth gir alle de pleiende egenskapene som vi kjenner fra før – fukter og mykgjør, reduserer irritasjon og rødhet, gir klar klarhet og forbedrer hudens tekstur slik at den ser og føles glattere ut.
 • La Prairie Cellular 3-Minute Peel, er en ukentlig hudfornyende soft-peel maske som fjerner døde hudceller fra overflaten. Du får en profesjonell børste for påføring og den inneholder en cocktail av eksfolierende komplekser for å fremme en fornyet, frisk og strålende hud.

 

la-mer-the-lifting-and-firming-mask[1]

5. Jennifer Behr brudehårpynt

Vi har de vakreste hårpyntene til bruden enten du ønsker noe helt enkelt eller noe mer glitrende og prinsesseaktig

jen brud

6. Velg den riktige duften til bryllupet

Det er utrolig viktig å ha på seg en riktig duft på bryllupsdagen, og dette må man bruke litt tid på. Hvis du kommer innom oss vil vi hjelpe deg å finne din signatur duft. Her er noen duftkategorier og tips fra oss

7. Hendene må stelles

Hendene er viktig når man skal stå brud. Alle vil spørre om å få se på ringen og da er det flott å kunne ha velpleide og vakre hender. Her er våre tips:

3473311514004_89_1_[1]

8. Selvbruning

Man skal ikke overdrive brunfargen når man skal stå brud, men en naturlig solkysset hud er vakkert når man gifter seg på sommeren. Husk å peel ansiktet før bruk.

3473311680259_24

9. Ikke glem kroppen din

Bruk en god peeling på kroppen dagen før bryllupet. Gjerne en olje skrubb som gjør at huden virkelig stråler etterpå.

 • Omorovicza Gold Sugar Scrub,er en kroppsskrubb med et hint av gylden dekadanse. Med fair-trade rørsukker jevnes hudens tekstur ved å fjerne døde hudceller.
 • The Organic Pharmacy Cleopatras Body Scrub, En nydelig sanselig sukker og salt skrubb kombinasjon. Det vil skånsomt fjerne døde hudceller, øker blodsirkulasjonen, avgifte og fukter, alt samtidig. Etterlater huden silkemyk.

The_Organic_Pharmacy_Cleopatra_s_Body_Scrub_400g_1372838984[1]

 

10. På selve dagen

Det er viktig at du nå ikke bruker noen produkter som irriterer huden din, men som bare pleier og fukter.

 • La Prairie Cellular Energizing Bath and Shower Gel,  er en unik formel som  etterlater huden myk og smidig.  Det herlige og og fyldige skummet har en lett og forfriskende duft og det vil effektivt rense uten å tørke ut huden eller fjerne dens naturlige fettstoffer.
 • Omorovicza Gold Hydralifting Mask, nydelig maske som fukter og gjør huden myk og smidig
 • La Mer The Reparative Body Lotion,  er en bodylotion som virker foryngende som et serum. Den fukter, oppstrammer og jevner hudtonen. Huden holdes fuktig hele dagen med høyytelseshudple
 • Omorovicza Gold Shimmer Oiler en skimrende olje som etterlater huden myk, jevn og glødende. Diskré gullpartikler gir en forførende glød til huden og til et glansfullt hår. Den skinnende duften av ylang-ylang tilføyes for en helhetlig effekt.

 

402375_in_ml[1]

Så ønsker vi deg masse lykke til på den store dagen!

Er det noe du lurer på så kom innom oss og vi hjelper deg med glede.

wedding-venues

Skriv melding

Abonner Til toppen