10 tips til påskeegget.

Påsken er en tid vi har sett frem til av mange grunner, og nå er den endelig rett rundt hjørnet. Er man heldig så har man været med seg, om man så befinner seg på hytta på fjellet, eller om nyter dagene i byen. Men påsken byr på mer enn fine dager i skiløypene eller hyggelige stunder i heimen, det er også tiden hvor selveste påskeegget blir tatt frem. Et etterlengtet egg fylt med mange godsaker, som regel i form av godterier og den slags. Men det finnes andre nyttige saker å fylle egget med. I den anledning har vi pukket ut 10 nyttige alternativer, som både er godt for både kropp og sinn og som du får glede av både gjennom påskedagene, og i tiden etterpå.

Rudolph Care Organic Sun Stick SPF 50

Det går mot våren og lysere tider, og med dette er det viktig å huske å beskytte seg mot solens varme stråler. Organic Sun Stick fra Rudolph Care er en solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse, som både er praktisk og enkel i bruk. Den beskytter både lepper, ører, nese og nakke, samt andre områder som er særlig utsatte i solen. I tillegg til høy solbeskyttelse, inneholder den E-vitamin og aktive naturlige ingredienser, som både pleier og fukter huden.

La Mer The Lip Polish

Tørre og såre lepper krever mye fukt og pleie, men først må man huske på å skrubbe leppene for best effekt. The Lip Polish eksfolierer leppene og fjerner døde hudceller, så leppene blir myke, smidige og klare for å ta til seg fukt og pleie. Den dobbeltsidige applikatoren glatter ut og øker mikrosirkulasjonen.

La Mer The Lip Balm

Denne fløyelsmyke leppebalmen dufter nydelig av mynte, og er den perfekte redningen for tørre og sprukne lepper. Den gir masse fukt og pleie, og har en applikator som virker avkjølende og stimulerer mikrosirkulasjonen.

D. S. & DURGA Greatest Hits Vol.

D. S. & DURGA sitt Greatest Hits Vol. er et sample-sett bestående av deres 6 mest solgte dufter. De følgende duftene er; Debaser, Rose Atlantic, Radio Bombay, I Don´t Know What, Bowmakers og Cowboy Grass. Et fantastisk sample-sett du ikke bør gå glipp av.

Augustinus Bader The Eyebrow & Lash Enhancing Serum

The Eyebrow & Lash Enhancing Serum er et lett, nærende serum som revitaliserer hårsekkene og stimulerer til naturlig vekst av både vipper og bryn med imponerende resultater. Deres patenterte TFC-8 gele, som jobber med kroppens egen fornyelsesprosess, er kombinert med aminosyrer, vitaminer og botaniske ekstrakter, som booster blodsirkulasjonen, reduserer innflammasjon og oksidativt stress.

Byredo Mascara Astronomical

Få ekte bambi-vipper med Byredo sin Astronomical mascara. Denne gir masse volum, lengde og bøy, og inneholder en long-lasting formel som gjør den svært holdbar. Børsten er av silikon og i buet form, som gir enkel og presis påføring.

Westman Atelier Skin Activator

Westman Atelier sitt første hudpleieprodukt Skin Activator er et luksuriøst serum som gir huden din alt den trenger for å stråle. Det inneholder 12 nøye utvalgte ingredienser som gir masse fukt, samt glatter og jevner ut hudtonen. Serumet er laget i samarbeid med Koreas fremste hudpleieforsker, og bruker en innovativ teknologi som leverer de aktive ingrediensene hvor huden trenger de mest. Det er skånsom mot huden og passer for alle hudtyper og alle aldre.

Amazing Space Beauty Sleep Mask Face, Eye & Neck Care

Denne masken redder huden din når du trenger det mest, hvor du vil merke stor forskjell etter kun en natt. Den jevner ut huden og tilfører masse fukt og pleie, og etterlater huden glatt og plumpet. Rens huden om kvelden og legg masken i et tynt lag i ansiktet. Den passer alle aldre og hudtyper, og kan også leggs rundt det sarte øyepartiet.

Holistic Silk Pure Silk Anti-Ageing Eye Mask – Saffron Lavender Scented

Holistic Silk lager nydelige sovemasker i silke og fløyel, som bidrar til en bedre søvnopplevelse. De stenger alt lys ute, er behagelige på, og noen er fylt med lavendel som har en beroligende og avslappende effekt. Sov godt!

Iles Formula Haute Performance Hair Mask

Kalde vintermåneder kan gjøre håret både tørt og livløst. Denne hårmasken inneholder en deilig cocktail av ingredienser og vitaminer, som både pleier og styrker hodebunnen og hvert hårstrå. Den gir dyp næring til håret uten å tynge det ned, og passer alle hårtyper. Bruk den etter en god runde med din sjampo, la den virke i 5 til 20 minutter, før du skyller den av og avslutter med balsam.

Skriv melding

Abonner Til toppen