12 hverdagshelter i sminkepungen

Foto: Westman Atelier

På daglig basis sverger vi til makeup med hudpleiende egenskaper, som gir oss et friskt og naturlig uttrykk. Her er våre hverdagshelter.

Sisley Double Tenseur

Alt starter med en god base. Double Tenseur fra Sisley gir fukt og en umiddelbar utglattende effekt, samtidig som den jobber med hudtone og struktur på sikt. Med denne primeren vil sminken sitte perfekt hele dagen.

SISLEY Phyto-Hydra Teint Tinted Moisturizer spf15

Farget dagkrem som smelter inn i huden og gir et naturlig og friskt resultat. Dagkremen inneholder planteekstrakter som jevner ut huden og gir en frisk glød. Kremen inneholder også SPF 15 som beskytter mot ytre påvirkninger.

La Mer The Luminous Lifting Cushion Foundation SPF 20

Dersom du ønsker litt mer dekk enn en farget dagkrem og i tillegg ønsker anti-age egenskaper er La Mers fantastiske cushion foundation valget for deg. Den jevner ut hudtonen og gir et duggfriskt resultat med pleiende ingredienser fra havet som gir masse glød. Dekkevnen kan bygges opp om du ønsker. Perfekt å ha med seg i vesken for en touch-up i løpet av dagen.

Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick

Liker du en foundation som gir god dekk vil du elske Westman Atelier sin Vital skin foundation stick. Med sitt høye innhold av antioksidanter og pleiende ingredienser vil denne kremete formelen motvirke rødlig og sensitiv hud, jevne ut hudtonen og gi masse fukt. Vi elsker den praktiske stick-løsningen.

Westman Atelier Foundation Brush

Med riktig foundationkost får du et jevnt og presist resultat.

TOM FORD Emotionproof Concealer

Ta farvel med mørke ringer under øynene. Med Tom Fords Emotionproof Concealer vil du dekke alle synlige ujevnheter. Concealeren er vannfast og holder hele dagen.

TOM FORD Shade & Illuminate Blush Duo

Det er ofte ikke så mye som skal til. Litt blush i kinnene skaper umiddelbart mer liv til ansiktet. Denne duo-blushen fra Tom Ford finnes i seks ulike fargekombinasjoner. Hver blush inneholder en matt og en lysreflekterende farge som også gir en nydelig highlighter effekt.

Sisley Blush Brush

Vår favoritt- blush brush! Hårene er skåret på skrå, og hjelper deg med å legge blushen lett og presist. Kosten fordeler pudderet perfekt og gir et lekkert resultat. Denne bruker vi også til solpudder og kontur!

Westman Atelier Beauty Butter Powder Bronzer

Solpudderet fra Westman Atelier er et must i sminkepungen. Det gir et naturlig friskt look, og har den perfekte bronzer fargen syns vi. Det dødslekre etuiet skader heller ikke..

Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Mascara Classico

Vi kommer alltid tilbake til mascaraen Classico fra Armani, som gir lengde, volum og separerer vippene perfekt. For et naturlig uttrykk, legg ett lag, om du ønsker et mer intenst look, bygg mascaren opp i flere lag.

Sisley Phyto-Khol Star Waterproof 

En eyeliner vil fremheve øynene på en naturlig og enkel måte. Vi sverger til Phyto-Khol Star fra Sisley, en vannfast eyeliner som gir perfekt definisjon. Eyelineren inneholder pleiende oljer og vitaminer, og kommer i mange ulike farger.

Westman Atelier Squeaky Clean Liquid Lip Balm

Flytende lip balm som gir glansfulle lepper med et hint av farge. Lip balmen har en “gelé-olje” konsistens, som pleier og beskytter leppene med sheasmør, jojoba, og mandelolje.

Skriv melding

Abonner Til toppen