Derfor kan du få dårlig hud etter sommeren

 

Etter sommer og sol har huden en tendens til å bli fet, kvisete og gusten. Heldigvis er det mye du selv kan gjøre for å være forberedt, forebygge og behandle dette!

Økt talgproduksjon

Dette er helt vanlig og typisk for sesongen vi er inne i nå. Sol og bading kan bidra til en kortvarig regulering av kviser ved å tørke dem ut, men når man har vært mye i solen øker dannelsen av døde hudceller.

Talgproduksjonen øker for å reparere uttørkingen og urenhetene kommer derfor lettere til høsten. Døde hudceller forhindrer refleksjon av lys i huden, og derfor kan huden fremstå som gusten.

Det viktigste du kan gjøre for å bedre hudproblemene, er å bruke en god skrubb eller peeling.

Tenk først og fremst at du skal reparere huden etter sommeren. Finn en skrubb eller peeling som er tilpasset for din hud, og bruk den jevnlig et par ganger i uken. Smør huden med en fuktighetsgivende krem som ikke er for fet, gjerne med C-vitamin, og for å roe ned urenhetene bør du bruke en krem med A-vitamin og en dyptrensende maske.

Vi på Gimle Parfymeri anbefaler også en hudpleietime etter ferien! Ring oss for å prate med en hudterapeut og bestille time.

Peelinger du kan bruke daglig:

Sisley Phyto Blanc Buff & Wash Gel

En mild kornet vaskegelè med botaniske planter. Renser og fjerner døde hudceller effektivt.

 

Omorovicza Refining Facial Polisher

Denne effektive peelingen beriket med marine mikroalger og naturlig pimpstein eksfolierer døde hudceller, jevner ut og fornyer huden.

 

Rudolph Care Facial Scrub Mask

Dette en skrubb og dyptvirkende ansiktsmaske i ett og samme produkt. Denne effektive og skånsomme masken inneholder små eksfolierende korn som renser og fjerner døde hudceller, samtidig som den gir fuktighet, beskyttelse og pleie til huden.

 

Fuktightskrem med C-vitamin

Amazing Space Formula C Repair Face Cream

Aktiv, vitaminrik ansiktskrem med fløyelsbløt konsistens. Forfiner og utglatter hudens overflate med naturlige hexapeptider fra valnøtt og pleiende sheasmør. Sterkt kompleks av C-vitamin motvirker cellenedbrytingen og stimulerer celledannelsen.

 

Omorovicza Intensive Hydra-Lifting Cream

Gir umiddelbar løft, synlig plumpeffekt og langvarig, vedvarende oppstramming. En rik, men lett absorberende anti-aldringskrem til daglig bruk. Passer for sensitiv og tørr hud. Vitamin C korrigerer hudtonen og hjelper å redusere synligheten av pigmentflekker; den hjelper også å øke kollagen- og elastin-produksjonen som gjenoppretter hudens elastisitet.

OmoroviczaIntensiveHydraLiftingCream

 

Produkter med A-vitamin:

Amazing Space Formula A Serum

Reparerende, oppstrammende og super fuktgivende serum. Gjenoppbygger hudens fibre, reparerer og forfiner effektivt ved skader, arr og rynker. Konsistensen er lett og fin som silke. Tillater huden å puste fritt, utskille avfallsstoffer og oppta oksygen om natten. Perfekt serum under dagkrem med A-vitamin, hyaluronsyre og antioksidanter.

 

Omorovicza Gold Night Drops

Virker i tre steg med å jevne rynker, reparere og styrke og gi fuktighet og næring til huden gjennom natten når huden er mest mottakelig for helbredelse.

 

La Prairie Cellular Power Charge Night

Intensiv og eksklusiv nattpleie til huden med retinol. Reduserer synlig linjer, rynker, store porer og aldersflekker. Gir drastiske resultater på kort tid.

 

Masker som virker rensende:

Omorovicza Deep Cleansing Mask

Er mer enn en dyp rens. Denne kalsium- og magnesium-rike masken renser tettede porer og lysner huden når den trekker ut urenheter. Myrgjørme har rensende effekter på huden og etterlater den ikke stram.

 

The Organic Pharmacy Purifying Seaweed Clay Mask

Leiren trekker ut urenheter og hjelper huden til å ta opp mineraler. Algene roer rødhet og gir huden ett energiboost. Antioksidanter fra furubark og Vitamin C gir huden tilbake sin friske glød. Huden føles, frisk, ren og mye klarere i hudfargen.

 

Amazing Space Red Clay Mask Pore Minimize

Unik marokkansk rødleiremaske, som dyprenser, minimerer porene og forfiner hudens overflate. Agurkekstrakt kjøler mildt og lindrer huden. Masken renser dypt ved å absorbere urenheter og døde hudceller, super rens av tilstoppede porer. Rett og slett ett under for de som har problemhud med urenheter og akne.

Skriv melding

Abonner Til toppen