Triksene som sikrer deg vakre, fyldige og glossy lepper

Leppene våre er en viktig faktor for at vi skal se sunne, friske og vakre ut. Sesongskifte og kulde er med på å tørke ut leppene, men vi har produktene som redder deg.

Her er våre beste tips til vakre og myke lepper:

1. Eksfolier (peel) leppene dine en gang iblant. Dette fjerner døde hudceller og gjør leppene mykere. Bruk milde produkter!

 

TOM FORD Lip Exfoliator 

Tom Ford Lip Exfoliator fjerner skånsomt tørr hud og døde hudceller og gir god fukt til leppene. De vil føles plumpet, utjevnet og mykgjort, perfekt forberedt for påføring av farge. Leppestift og lip linere vil sitte mye bedre.

 

Omorovicza Refining Facial Polisher

Denne effektive peelingen beriket med marine mikroalger og naturlig pimpstein eksfolierer døde hudceller.


 

2. Tørrhetslinjer og begynnende rynker rundt leppene kan motarbeides med riktig pleie. En god krem til kontur-områder kan gjerne fungere like godt på lepper som ved øynene!

Sisley Sisleya Eye & Lip Contour Cream

Effektivt bevarer hudens fuktbalanse i områdene rundt øynene og leppene. Den vil minimere synligheten av fine linjer og rynker, glatter ut og strammer opp den sarte huden på disse områdene der huden er særlig tynn og sart.

 

La Prairie Anti-Aging Eye and Lip Perfection a Porter

Unn dine øyne og lepper et luksuriøst multi skjønnhetsprodukt med øye-og leppepleie. Den elegante lille boksen er et must i vesken. Minsker synligheten av linjer og tretthetstegn umiddelbart.

 

The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream

En supergod, pleiende, to i ett produkt for både lepper og øyne. Reduserer synligheten av fine linjer. Mykner tørre lepper.

3. Bruk et myktgjørende balsamprodukt som gir fuktighet til leppene. Unngår du at huden tørker ut, forebygger du at det dannes fine linjer.

Omorovicza Perfecting Lip Balm

Omorovicza Perfecting Lip Balm frisker opp og gir næring til tørre lepper. Med Sheasmør, eukalyptus og hyaluronsyre fyllende sfærer etterlater denne prikkende leppebalsamen fyldigere lepper, mykere og jevnere.

 

La Mer The Lip Balm

En behagelig leppebalm som lindrer og pleier. Mint virker avkjølende, mens E vitamin og Miracle Broth virker reparerende.

 

Sisley Nutrive Lip Balm

Produktet har høyt innhold av lindrende, mykgjørende og beskyttende lipider, som gir leppene pleiende fukt og beskyttelse. Den flytende konsistensen er naturlig farget av ingrediensene og gir vakre og myke lepper.

Amazing Space Healing Mint Balm

Multipleiende balm. Passer til alle, når som helst. Reparerende, fornyende og super bløtgjørende japansk myntebalsam med frisk duft og smak av mynte. Anbefales som leppebalsam og neglebåndskrem.

 

4. Først og fremst om sommeren, men også resten av året, er det viktig å bruke et solfaktorprodukt på leppene og rundt munnen. Det forebygger rynker og aldring.

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25 

Kiehl´s Butterstick Lip Treatment med SPF 25  fåes både med og uten farge, og gir opp til 12 timers fuktighet til leppene.
Kiehl’s Butterstick Lip Treatment inneholder en blanding av kokosolje, som bidrar til å holde på fuktigheten, og sitronsmør fra kaldpresset sitronskall gir leppene en lett sitrusduft. Beskytter mot fuktighetstap om vinteren, og mot solens stråler om sommeren.

 

Rudolph Sun Organic Sun Stick SPF 50

Rudolph Care Organic Sun Stick er en solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Beskytter effektivt lepper, ører, nese, nakke og andre områder som er særlig utsatte i solen. Kan også med fordel brukes på arr. Solstiften er let å påføre, den blir ikke klissete, fet eller hvit. Rik på E-vitamin og aktive naturlige ingredienser som rapsolie, bivoks og havtorn. Pleier og tilfører fukt til huden din.

 

5. Bruk makeup-produkter som pleier og fremhever dine naturlige lepper! Ønsker du en strålende, glamorøs effekt, er disse produktene uunnværlige:

La Mer The Lip Volumizer

Gi leppene uimotståelig glans og en delikat følelse med denne herlige plumpende lipglossen fra La Mer, med legendariske Miracle Broth, som beskytter og myker opp linjer og gir lepper som ser umiddelbart mer definert ut.
Beskytter leppene med antioksidanter og nærer dem med fuktgivende ingredienser, samtidig som glossen umiddelbart får leppene til å føles mer volumiøse og fyldige.

 

The Organic Pharmacy Volumising Balm Gloss

Plump leppene og oppnå ekstra volum med denne supernærende balmglossen. Hyaluronsyre gir umiddelbar fukt mens antioksidanter beskytter og pleier. Kommer i farger og i en ufarget, glossy utgave.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen