17. mai prepp


Slik prepper du huden for festdagen:

Omorovicza Gentle Buffing Gelee 

Gi deg selv den beste starten på dagen med Omorovicza Gentle Buffing Gelèe, en frisk gelérens med eksfolierende partikler som fjerner smuss, solfilter og forurensing på huden. Rensen inneholder en effektiv sammensetning av Omoroviczas patenterte mineraler, samt røde alger, AHA syrer og moringafrø peptider. Den har en oppfriskende sitrusduft som vekker opp sansene Brukes en gang daglig, helst på morgenen.


La Bouche Rouge The Lip Scrub

Få glatte og fyldige lepper med leppeskrubben fra La Bouche Rouge, som eksfolierer leppene og stimulerer cellefornyelsen. Et fantastisk produkt å bruke før du legger leppestift.


Biologique Recherche Biomagic Mask 

Biomagic Mask, også kjent som “The red carpet masque”, er en rensende og avgiftende maske som strammer opp og gir et løft. Minsker porene og gir en smidig, oppstrammet og glødende hud. Bruk den gjerne dagen før dagen.


Nannette de Gaspé Vitality Revealed™ Face

Legger du på denne tørre sheetmasken i 15 minutter er du garantert en superglødende og plumpet hud etterpå. Husk å varme masken opp ved å massere lett over i et lite minutt for å aktivere ingrediensene som er trykket inn i materialet.La Prairie Skin Caviar Luxe Sleep Mask 

Luksuriøs anti-age sovemaske som styrker og strammer opp huden over natten. Caviar-egenskapene bidrar til å øke hudens elastisitet, og du vil våkne opp og føle at huden er gjenomfuktet, løftet og plumpet. Enzymer gir en lett peeling som også forbedrer hudoverflaten slik at du får en jevnere struktur og masse glød.


Sisley Self Tanning Hydrating Facial Skin Care

Smør denne på om kvelden som siste steg i din hudpleierutine, så våkner du opp med en naturlig fin glød og en naturlig brunfarge. Kremen inneholder også eksklusive planteekstrakter som gir masse fukt og pleie. Finnes også til kropp
(Husk å være forsiktig på områdene hvor den hvite skjortekraven skal ligge.)


La Mer The Radiant Skintint Spf 30

Denne er superfin som baseprodukt på 17. mai fordi den i tillegg til å jevne ut huden gir masse fukt, har en plumpende effekt på fine linjer, og inneholder spf 30 (Og vi håper jo på sol hele dagen!)

Skriv melding

Abonner Til toppen