3 grunner til hvorfor du bør bruke et transportvann.

Lotion, transportvann, essence, kjært barn har mange navn, men hva er det egentlig?

Ikke forveksle dette produktet med en toner / ansiktsvann som renser og forbedrer PH-verdien i huden. Et transportvann har nemlig som hovedoppgave å transportere de andre produktene dine dypere inn i huden, slik at de blir optimalisert. Det vil også tilføre huden masse fuktighet og gi ansiktet en frisk, plumpet look. Bruk transportvannet etter renseproduktene og før du smører på deg serum og krem/olje.

Tre grunner til at du skal bruke transportvann i din daglige hudpleierutine:

1. Forbereder huden på serum og krem

Det beste med dette vannet er grunningen de gjør for resten av produktene du bruker. Den vil virke som en transformator og føre disse produktene dypere inn i huden slik at du får utnyttet dem til det fulle.

2. Fukter huden

Et transportvann gir også huden en skikkelig fuktboost som er med på å plumpe opp huden og fi den friske følelsen.

3. Bruker mindre produkt

Når du bruker en lotion/essence før resten av hudpleien din vil du merke at du kan bruke mindre produkt av serum, krem og oljer etterpå fordi huden er mer mettet.

Oppdag våre fantastiske transportvann her:

La Mer, The treatment lotion er som “flytende energi” for huden. Den frisker opp og gir deg masse fukt. Huden er klar og vil få mest mulig ut av resten av ditt La Mer regime. Brukes etter rens, ta en liten mengde på fingertuppene eller litt på en bomullsdott og klem inn i huden.

Augustinus Bader The Essence er en 3-i-1 formel som renser, gir en mild eksfoliering og balanserer huden. Dette er både et transportvann og en eksfolierende toner, så her får du i både pose og sekk.

Omorovicza Omoressence vil gjenopprette balansen i huden, holde på fuktigheten og beskytte den mot ytre miljøskader. Inneholder Omorovicza Queen of Hungary Mist og det patenterte Hydro Mineral Transference™ . Kombinert med de fineste vitaminene, essensielle oljer og naturlige ingredienser fra hele kloden er dette et et fantastisk balanserende og fuktighetsgivende vann.

La prairie Skin Caviar Essence-In-Lotion er et pre-serum som forbedrer opptaket av dine Skin Caviar produkter i huden. La prairie Skin Caviar Essence-In-Lotion er oppstrammende, fuktighetsgivende, minimerer synligheten av porer og gir huden umiddelbar følelese av friskhet.

Sisley Sisleya Essential Skin Lotion er det første trinnet i  Sisley sin anti-age hudpleie rutine. Umiddelbart blir huden mer tonet, hudfargen føles friskere, og linjene ser synlig glattere ut. Huden gjenvinner sin utstråling og blir full av fukt, noe som gir den nytt liv!

La Mer Genaissance The Infused Lotion er valget for deg som bruker La Mer Genaissance serien og som virkelig ønsker å jobbe med aldringstegnene. Dette er en unik kremaktig lotion som mykgjør, nærer og styrker huden. Inneholder Crystal Miracle Broth™ som bidrar til å øke cellefornyelsen, gi fukt, mykgjør og inetns fuktighet.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] -3 gunner til hvorfor du bør bruke et transportvann. -Finn riktig solbeskyttelse for deg […]

Skriv melding

Abonner Til toppen